-
Kategorije Proizvoda
Tescoma kalup za 6 mafina Delicia 623220
Idealan za pripremu brzo i ravnomerno pečenih mafina ili projica. Non stick premaz onemogućava da se testo zalepi i zagori. Kalup za 6 mafina/projica.
Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kalupi za pečenje, torte i kolače
Šifra Proizvoda: 12401
Poslednja cena bila je: 826 din
Tescoma kalup za 6 mafina Delicia 623220
Zapremina: 1.906 dm3 (l)
Materijal: Titanijum sa nelepljivim (non stick) premazom
Brže pečenje na nižim temperaturama
Pogodan za upotrebu u električnim, plinskim i pećnicama sa vrelim vazduhom
Linija proizvođača: Delicia
Šifra proizvođača: 623220
Tehnologija titanijuma sa non stick premazom, znatno smanjuje rizik od zagorevanja hrane koja se peče i omogućuje brže pečenje na nižim temperaturama nego što je slučaj kod tradicionalno pravljenog posuđa.
Uputstvo za upotrebu: Pažljivo operite i obrišite novu posudu. Unutrašnjost posude premažite jestivim uljem ili puterom, ako je potrebno, pospite i brašnom pre svake upotrebe. Izbegavajte da posudu dovodite u dodir sa oštrim metalnim priborom za kuvanje, nikada hranu ne secite dok je u posudi. Ne zagrevajte praznu posudu. Posudu ostavite da se potpuno ohladi pre pranja. Perite posudu običnim deterdžentima za pranje posuđa, izbegavajte upotrebu metalnih žica za pranje i peščanih agenasa, posudu ostavite potopljenom u vodi ako je veoma zaprljana. Posuda je pogodna za upotrebu u električnim, plinskim i pećnicama sa vrelim vazduhom. Moguće je prati posudu u mašini za pranje posuđa, mada, u cilju što dužeg trajanja i što boljih performansi treba smanjiti ili potpuno eliminisati pranje u mašini u slučaju ove posude.
Čokoladni mafini
200 g čokolade za kuvanje, 100 g maslaca, 2 dl jogurta, 1 jaje,1 dl kisele pavlake (90 g), 50 g šećera, 1 kesica vanilin šećera, 250 g brašna, 1 kašika skroba, 2 kašičice praška za pecivo, so
Maslac izvaditi iz frižidera da se otopi. Pećnica se ugreje na 180C. Čokolada se naseče i sa puterom otopi na vodenoj pari ili u mikrotalasnoj. Umute se jogurt, pavlaka, jaje i šećer. Brašno se pomeša sa skrobom, praškom za pecivo i malo soli. Brzo pomešamo suvi i mokri deo i dodamo čokoladu i puter. Modlice napunimo do 2/3, stavimo u vruću rernu i pecemo 20-25 minuta. Odvojiti 2 rebra čokolade od 100 g i iseckati ih na kockice i, pre pečenja, ih staviti na vrh testa.
izvor: www.mojamansarda.com
* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.
© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.