Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

PRESTIGIO Data Safe 2.5 in 60GB eksterni hard disk

Kapacitet 60 GB, USB2.0, originalno poklon pakovanje, garancija dve godine.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 106
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Eksterni USB Hard Diskovi

Šifra Proizvoda: 2051

Poslednja cena bila je: 5990 din

Karakteristike proizvoda: PRESTIGIO Data Safe 2.5 in 60GB eksterni hard disk

Prestigio Data Safe 2.5 in 60GB

Fenomenalno pakovanje (vidi slike)

Eksterni hard disk

Kapacitet: 60GB

USB2.0 Interface Connector Type: A 4-pin

Boja: crna (vidi slike)

Masa: 100 gr

Dimenzije: 1.5 x 8.2 x 13.2 cm

Garancija: Dve godine

Opis proizvoda: PRESTIGIO Data Safe 2.5 in 60GB eksterni hard disk

Ovaj novi originalan proizvod Prestigio Data Safe je savršen eksterni uređaj za smeštaj podataka koji se bazira na 2.5 in HDD 60 Gb i usmeren je ka korisnicima koji cene kombinaciju unikatnog dizajna, izvanredne funkcionalnosti po razumnoj ceni.

Prestigio Data Safe karakteriše originalan dizajn, postojanost i jednostavnost pri upotrebi. Zahvaljujući svom aluminijumskom pakovanju uređaj može da se pohvali slabim zagrevanjem i malom težinom. Uređaj je namenjen mobilnim korisnicima koji vrše prenos i smeštaj velike količine podataka u svom svakodnevnom radu.

Prestigio Data Safe raspoloživ je u stilizovanoj crnoj boji. Set pakovanje u kome se nudi tržištu čine: elegantna poklon kutija koja ovaj uređaj pretvara u originalan i koristan suvenir ili poklon, kao i USB kable, Y-kabl, uputstvo za upotrebu na više jezika, drajveri i softverski CD (Safeworld™ Easy PC Backup).

Prestigio Data Safe je Plug & Play uređaj koji se lako povezuje na PC računar jednostavnim povezivanjem na USB port čime se brzo i lako otvara pristup smeštenim podacima. Uređaj je kompatibilan sa većinom operativnih sistema kao što su Windows 98/SE, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS 9.08. High-speed USB 2.0 interface omogućava jednostavan transfer i smeštaj velike količine podataka, kao što su digitalne fotografije, muzika, filmovi, i glomazne prezentacije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.