Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mini Stepper sa kaiševima za ruke - 291382

Kompletan kardio trening u Vašem domu koji aktivira sve grupe mišića. Siguran put do dobrog zdravlja uz snažno i lepo oblikovano telo.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 200
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Steperi i trenažeri za noge

Šifra Proizvoda: 2454

Poslednja cena bila je: 5735 din

Karakteristike proizvoda: Mini Stepper sa kaiševima za ruke - 291382

Mini Steper sa kaiševima za ruke

Efikasan anaerobni trenažer za oblikovanje i zatezanje kompletnog tela

Kvalitetan trening u sopstvenom domu za poboljšanje opšte fizičke kondicije organizma i sagorevanje masnih naslaga

Poboljšava ravnotežu i koordinaciju pokreta

Mini kompjuter sa ekranom (broj koraka i ukupno trajanje treninga)

Snažna i otporna konstrukcija

Kompaktnog oblika i dimenzija tako da zauzima malo prostora

Maksimalna masa korisnika do 100 kg.

Opis proizvoda: Mini Stepper sa kaiševima za ruke - 291382

Mini Steper simulira vežbu penjanja uz stepenice koja je poznata kao jedna od najefikasnijih fizičkih aktivnosti jer angažuje najveće mišiće u telu - listove, butine i kukove. Aktiviranjem velikih mišića ostvaruje se kvalitetan anaerobni trening koji ne samo da oblikuje mišiće donjeg dela tela i sagoreva masne naslage, već predstavlja i izvanredan način za trening kardiovaskularnog sistema i poboljšanje opšte psihofizičke kondicije organizma. Pored toga, ovaj steper poseduje i kaiševe za ruke pomoću kojih se tokom vežbanja aktiviraju i mišići ruku, ramena, vrata i leđa, čime mini steper postaje totalni trenažer za celo telo.

Mini steper ostvaruje isti efekat kao da se penjete uz stepenice i istovremeno vežbate sa tegovima u rukama. Sa njim je to moguće raditi udobno i sigurno u svom domu, bez obzira na meteorološke uslove i doba dana. Takođe, dok vežbate na mini steperu, možete pratiti TV program, razgovarati telefonom, vežbati na terasi, dvorištu ili čak na poslu. Mini steper zahteva veoma malo prostora za odlaganje, umerenu koordinaciju pokreta vežbača, a mogu ga koristiti svi, bez obzira da li su početnici ili profesionalni sportisti.

Mini steper je mali i lagan tako da ga bez problema možete nositi sa sobom i vežbati dok ste na odmoru, službenom putu i sl. Poseduje mali računar sa ekranom koji meri dužinu trajanja treninga i broj koraka. Pomoću ovih podataka uvek ćete biti motivisani da uradite više i postignete zacrtani cilj - zategnutno telo i sjajnu kondiciju.

Otpor na pedalama proizvode hidraulični amortizeri. Pedale su dovoljno velike i mogu ih koristiti svi, bez obzira na veličinu stopala. Ritam vežbanja možete odrediti sami, onako kako vam odgovara. Uvek imajte u vidu da ako se ne oznojite, bespotrebno ste gubili vreme, ako preterujete možete proizvesti kontra efekat. Zato, opustite se i uživajte u vežbanju. To je najsigurniji put do željene kondicije i zdravlja.

Ukoliko vam je potreban dobar trening a nemate dovoljno vremena da to radite u lokalnom fitnes centru, mini steper vam rešava problem. Poboljšajte svoju kondiciju i osećajte se snažno, zdravo i sigurno uz mini steper spravu za vežbanje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.