Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Utočište, Nikolas Sparks

Kejti se bori s mračnom tajnom koja je i dalje progoni i užasava, s prošlošću zbog koje se prepuna straha otisnula na mučno putovanje na drugi kraj zemlje do skloništa koje će pronaći u Sautportu...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 97
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 29099

Poslednja cena bila je: 999 din

Karakteristike proizvoda: Utočište, Nikolas Sparks

Utočište, Nikolas Sparks

Format: 13x20 cm

Broj strana: 385

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Opis proizvoda: Utočište, Nikolas Sparks

Roman po kojem je snimljen istoimeni film.

Prvi na listi najprodavanijih romana New York Timesa.

Kada se u gradiću Sautportu, u Severnoj Karolini, pojavi tajanstvena mlada žena po imenu Kejti, njen iznenadni dolazak pobuđuje pitanja o njenoj prošlosti. Lepa ali povučena Kejti rešena je, čini se, da izbegne stvaranje ličnih veza sve dok je niz događaja ne uvuče u dva odnosa koja uspostavlja i protiv svoje volje – jedan sa Aleksom, udovcem, vlasnikom prodavnice, čovekom dobrog srca i ocem dvoje male dece, i drugi sa Džo, prostodušnom susetkom koja živi sama.

Kejti se bori s mračnom tajnom koja je i dalje progoni i užasava, s prošlošću zbog koje se prepuna straha otisnula na mučno putovanje na drugi kraj zemlje do skloništa koje će pronaći u Sautportu. Uz saosećanje i podršku koju joj uporno pruža Džo, Kejti na kraju mora izabrati između života koji pruža privremenu sigurnost i onog koji uz opasnost donosi i nagradu…

Nikolas Sparks, autor najprodavanijih knjiga na listi New York Timesa, postao je istaknuti američki hroničar ljudskog srca, čija su dela cenjene i nadaleko prepoznatljive ljubavne priče. Sada, u svom novom romanu, Sparks istražuje posledice ljubavi koja se preobrazila u zlo i donosi napetu priču o ženi koja mora naučiti da ponovo veruje kako bi ponovo volela.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.