Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Klavijatura Roland GW 8E WORKSTATION 2.0

Roland GW serija klavijatura poseduje mogućnost inteligentne pratnje. Moderan set boja i ritmova od pop do rock muzike, autentičnih etno ritmova, sa USB plejerom i reprodukcijom raznih formata...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 141
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Klavijature

Šifra Proizvoda: 31195

Poslednja cena bila je: 92660 din

Karakteristike proizvoda: Klavijatura Roland GW 8E WORKSTATION 2.0

Klavijatura Roland GW 8E WORKSTATION 2.0

61 dirka

Polifonija: 128

Memorija 256MB (16-bit linear equivalent)

Performanse: 128, Tones: 896 + 256 (GM2) + World, Rhythm Sets: 32 + 9 (GM2) + World

D BEAM kontroler x 1, Pitch Bend/Modulation Lever x 1, Control Knobs x 2

Displej: 240 x 64 dots white graphic LCD

Konektori: Output Jacks (L/MONO, R), Ext Input Jack, Headphones Jack, MIDI Connectors (IN, OUT), Hold Pedal Jack, Control Pedal Jack, USB Connectors: COMPUTER (supports USB MIDI) / MEMORY (supports USB 2.0 Hi-Speed Flash Memory)

Napajanje: DC 9 V (AC Adaptor)

Potrošnja: 1,000 mA

Dodaci: uputstvo, adapter

USB (MIDI)

Dimenzije:

- širina: 1045 mm

- visina: 102 mm

- dubina: 318 mm

Težina: 6.0 kg

Opis proizvoda: Klavijatura Roland GW 8E WORKSTATION 2.0

Najnoviji softver za GW-8 je verzija 2.0 i donosi sjajne novine od kojih se najviše ističu novi Style Composer koji omogućuje editovanje stilova, kao i snimanje user pratnje u performans i, novi ritmovi.

Novo kod verzije 2
- Style Composer za kreaciju ritmova
- Novi ritmovi
- NTA (Note to Arranger) funkcija omogućuje kontrolu aranžera sa externih MIDI uređaja kao što je Roland PK-5A MIDI pedala (ne dolazi sa GW-8 u kompletu) i Rolandovih V-harmonika
- Kreiranje višekanalnih ritmova za kompleksnije perkusione sastave
- Editovanje i kreiranje novih SMF fajlova

GW-8 je najnoviji iz Rolandove jedinstvene GW serije klavijatura koja poseduje mogućnost inteligentne pratnje. Najnoviji moderan set boja i ritmova od pop do rock muzike, autentičnih etničkih ritmova i sa USB plejerom i reprodukcijom raznih formata, GW-8 vam omogućuje lak ulaz u svet muzike. Posebno je dobro prilagođen za "one-man-band" performanse, gde jedan muzičar obavlja sve.

Moderna klavijatura sa izuzetno kvalitetnim 128-polifonim zvukom iz toliko cenjenog Rolandovog seta boja
Mnoštvo modernih boja i inteligentnih pratnji, plus dodatne banke etničkih boja i ritmova sa svih strana sveta
USB Memory Player omogućuje direknu reprodukciju MP3, WAV, AIFF, i SMF fajlova direktno sa USB memorijskog sticka; Centre Cancel omogućuje i korišćenje za sve popularnije karaoke
Najnoviji ekran, plus Style Select taster, Analogue Modify potenciometar, i D-BEAM
Style Converter i Playlist Editor software
16-kanalni sekvencer za snimanje interaktivnih performansa
Vrhunski zvuk uz jednostavnost korišćenja
Uz Rolandovu vrhunsku tehnologiju, GW-8 je ravan bilo kojem workstationu na planeti zbog svog bogatog, izražajnog zvuka. GW-8 ima stotine najboljih i najpotrebnijih zvukova izvučenih iz najboljih modula iz Rolandove ionako vrhunske zbirke. Osim originalnog seta boja, GW-8 ima i mnoštvo kontrola izražajnosti, kao što je D-BEAM i Analogue Modify potenciometar koji u trenutku menjaju zvuk tako kako vi želite. GW-8 je savršen za muzičare koji sviraju sami više instrumenata odjednom.

Inteligentni ritmovi za pratnju
GW-8 ima ogromnu kolekciju stilova koji predstavljaju široku lepezu muzičkih žanrova, od moderne rock muzike, pop, dance, jazz pa na dalje. Osim toga, GW-8 ima i etno boje i ritmove iz regiona.* Svaki ritam pratnje ima 4 introa, 4 glavna patterna, i 4 završne fraze tako da možete oživeti svoje aranžmane.

USB Memory Player
Među Rolandovim najtraženijim funkcijama je Multi-format Song Player koji omogućuje da se direktno sa USB Flash memorije reprodukuje muzika (MP3, WAV, AIFF, i SMF formata). Osim toga, GW-8 ima i Centre Cancel funkciju koja minimalizuje vokale koji su obično na centralnoj poziciji u stereo polju, pa se ovom funkcijom mogu koristiti i pesme za karaoke ili vežbu pevanja.

Style Converter & Playlist Editor
Skupa sa GW-8 dolazi i iRolandov Style Converter software za PC, koji omogućuje konvertovanje sopstvenih MIDI fajlova u ritmove pratnje za GW-8 preko običnih USB Flash memorija.

Dobija se i Playlist Editor za postavljanje playlista pesama kako bi i korisnici lako mogli napraviti listu za svaku svirku.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.