Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Klavijatura Yamaha PSR-A2000

Zvuci i stilovi iz celog sveta, novi džojstik kontroler, moćan sistem promene štimova u realnom vremenu i MegaVoice tehnologija čine PSR-A2000 klavijaturu izuzetnom za žive nastupe.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 89
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Klavijature

Šifra Proizvoda: 31215

Poslednja cena bila je: 225999 din

Karakteristike proizvoda: Klavijatura Yamaha PSR-A2000

Aranžerska klavijatura Yamaha PSR-A2000

61 Touch Response dirka

Scale Setting tasteri

Scale Memory tasteri: 5 + Reset button

Džojstik

Displej: QVGA LCD

Polifonija: 128

Glasovni preseti: 565 Voices + 33 Drum/SFX Kits + 480 XG Voices + GM2 + GS, Oriental Voice x 43, Mega Voice x 15, Sweet! Voice x 23, Cool! Voice x 33, Live! Voice x 19, Organ Flutes! x 10,

Kompatibilnost: XG, GS, GM, GM2, XF

Efekti:

- Reverb: 42 + 3

- Chorus: 71 + 3

- DSP 1: 271 + 3

- DSP 2-4: 128 + 10

Master EQ: 5 Preseta

Part EQ 28 Parts (Right 1, Right 2, Left, Multi Pad, Style x 8, Song x 16)

Fingering: Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard

Style Control INTRO x 3, MAIN VARIATION x 4, FILL x 4, BREAK, ENDING x 3

Style Creator

One Touch Setting (OTS)

File Format GE

Snimanje: brzo / multi / postepeno

USB Audio Recorder

Metronom

Tempo: 5 - 500, Tap Tempo

Transpose: -12 - 0 - +12

Tuning: 414.8 - 440 - 466.8 Hz

Interna memorija: 1.4 MB

Zvučnici: 12W x 2 (12cm + 5cm) x 2

Dimenzije: 1003mm x 148mm x 433mm

Neto težina: 11.5kg

Opis proizvoda: Klavijatura Yamaha PSR-A2000

Zasnovan na Yamahinoj vrhunskoj S-seriji klavijatura, novi PSR-A2000 aranžer pruža nivo fleksibilnosti koji se očekuje od vrhunskog instrumenta. Sa optimizovanim korisničkim interfejsom i bogatstvom novih funkcija i zvukova, PSR-A2000 garantuje ispunjenje želja i potreba izvođača širokog spektra žanrova. Sa širokom paletom koja obuhvata arapske, turske i grčke stilove, PSR-A2000 takođe može biti proširen da pruži nove funkcije i raznovrsne nove zvukove i stilove koji će biti naknadno dostupni. Pored ovog, naravno, dosta osnovnog sadržaja je već u klavijaturi: bilo da tražite Pop&Rock, balade, Dance ili tipičnu zabavnu muziku - to je sve već tu!
Od posebne važnosti su paketi proširenja koji popunjuju 64 megabajta slobodne memorije dodatnim stilovima i zvukovima koji mogu biti kombinovani sa osnovnim zvukovima.
Kompletna funkcija štimanja podržava bilo kakav vid štimova uključujući autentične orijentalne štimove koji daju realizam vašem izvođenju. Ove vrhunske karakteristike su uparene sa intuitivnom pitch i modulation kontrolom nalik na džojstik za zaista istinsku dinamičnu izvedbu.



Proširenja zvukova i stilova
Zahvaljujući Yamahinim novim Voice&Style proširenjima za PSR, muzičari se mogu koristiti širokom paletom regionalnih, etno i tradicionalnih zvukova i stilova čiji se broj stalno uvećava. Učitajte ih u vaš PSR i momentalno svirajte autentične zvukove, ritmove i pratnju muzičkog stila po vašem izboru!
Džojstik kontroler
Pruža preciznu i intuitivnu kontrolu visine, modulacije i dodatnih parametara kao što je filter cutof. Džojstik kontroler dodaje novu dimenziju izražajnim mogućnostima.
USB audio snimanje / reprodukcija
Kreirajte vaše mikseve zvukova, stilova, ugrađenog sekvencera i snimite ih direktno na USB memoriju kao audio fajl. Ova funkcija vam omogućava da lagano pripremite materijal za reprodukciju, puštate snimljene fajlove na računaru ili sve to podelite sa drugima na Internetu.
Promena štima u realnom vremenu
PSR-A2000 dolazi opremljen sa Real time Scale Setting funkcijom koja omogućava da snizite ili povisite štim određenih nota i tako kreirate vaše skale. Sa specijalnim Scale Memory tasterima te skale su vam dostupne u realnom vremenu u svakom trenutku. Scale Reset funkcija omogućava vam da sve to vratite u prvobitno stanje pritiskom na jedan taster.
Izvanredan ton i jasnoća
Unapređen globalni (Master EQ) ekvilajzer i poboljšane mogućnosti zvučnog generatora uzdižu ovu klavijaturu ne neverovatan nivo. Štaviše, PSR-A2000 poseduje i unapređene zvučnike nudeći neverovatan zvuk bez distorzije čak i pri najvećoj snazi.
USB povezivanje
Snimite ili učitajte muziku kreiranu na instrumentu ili reprodukujte muziku sa USB memorije, ili podelite vašu muziku sa celim svetom.. Sve je moguće..
MegaVoice tehnologija
Pružajući kompleksne semplove sa prefinjenim dinamičkim odzivom duž cele klavijature, MegaVoice tehnologija pruža neverovatno autentične zvukove instrumenata. MegaVoice ne sadrži samo osnovne semplove instrumenta, nego i sviračke tehnike tih instrumenata. Na gitari, na primer, svirač će čuti zvuk otvorenih i mutiranih žica, efekte povlačenja prstiju, zvuk praga i slično. MegaVoice oponaša ponašanje pravog instrumenta dajući klavijaturi neverovatno realistične zvuke.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.