Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Graco Krevetac Contour Elektra Blackberry Spring 5170132

Idealan za male prostore i putovanja, dimenzija 104x73x91cm. Noćno svetlo, muzička kutija, vibrirajući dušek kolevke. Sklopive police i kutije za odlaganje higijenskih potrepština. Od rođenja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 86
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Prenosivi Kreveci Za Bebe

Šifra Proizvoda: 35356

Poslednja cena bila je: 20990 din

Karakteristike proizvoda: Graco Krevetac Contour Elektra Blackberry Spring 5170132

Graco Krevetac Contour Elektra Blackberry Spring 5170132

Uzrast: 0m+ (od rođenja)

Dezen: Blackberry Spring

Sedam nogara za savršenu stabilnost, od kojih su dva točkovi, za lakše pomeranje kreveca

Prozirne stranice za bolju vidljivost

Uglovi su od zaobljene plastike

Dušek kreveca nežno vibrira (vremenski programirano) kako bi se beba umirila

Krevetac: za uzrast od rođenja do 36 meseci (15kg)

Pult za presvlačenje: za uzrast od rođenja do 12 meseci

Muzička vrteška za lakše uspavljivanje

Kišobran sklapanje

Torba za nošenje kreveca

Dimezije otvorenog kreveca: 104x73x91 cm

Dimezije spakovanog kreveca: 22x23x85 cm

Masa: 10.3 kg

Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja narudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani.

Opis proizvoda: Graco Krevetac Contour Elektra Blackberry Spring 5170132

Ovaj savršeni krevetac je pogodan za decu od rođenja do 3 godine (ili 15kg), ima podignutu kolevku, koja je mnogo udobnija za leđa roditelja, a može se koristiti za bebe težine do 6.5 kg, (3 meseca starosti, odnosno dok beba ne može da se podigne u puzeći položaj) i omogućava idealan položaj za bebu. Dužina od samo 104cm omogućava da ovaj krevetić zauzima mnogo manje mesta od većine sličnih kreveta, što ga čini idealnim za upotrebu u prostorijama sa malo slobodnog prostora, kod kuće ili na putovanju, ali širina od 73cm garantuje dovoljno prostora za Vašu bebu. Krevetac ima oslonac u 7 tačaka za savršenu stabilnost, među kojima su i 2 točkića sa sigurnosnim kočnicama, koji Vam omogućavaju lako premeštanje kreveca. Poseduje sistem za brzo i lako sklapanje, zahvaljujući tasterima za pritiskanje. Ima sopstvenu putnu torbu, sa otvorima za točkove, koja ga čini idealnim za nošenje na odmor. Sadrži noćno svetlo i muzičku kutiju koja svira uspavanke za lakše uspavljivanje Vaše bebe. Dušek kolevke istovremeno nežno vibrira da umiri Vašu bebu. Noćno svetlo, muzika i vibriranje dušeka su limitirani tajmerom. Uz krevetac je uključena i podloga za presvlačenje, koja se čvrsto i bezbedno kači na ivice kreveca, i namenjena je bebama do 11kg težine ili 12 meseci starosti. Uz ovaj krevetac dolaze i odgovarajuće sklopive police, kao i kutije za higijenski pribor, vlažne maramice i kese za pelene. Sjajan dizajn, sa uglovima od zaobljene plastike, dobro dizaniranim zaobljenim ramom, i mrežastim stranicama za optimalnu ventilaciju i vidljivost.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.