Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Profesionalna traka za trčanje X-plorer GEO7

Dozvoljena masa korisnika: 120kg, snaga motora: 2.7KS, napredni računar koji se može povezati sa mobilnim uredjajima Android/iOS radi korišćenja aplikacije Run on Earth.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 104
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trake Za Trčanje

Šifra Proizvoda: 37774

Poslednja cena bila je: 182000 din

Karakteristike proizvoda: Profesionalna traka za trčanje X-plorer GEO7

Profesionalna traka za trčanje Xplorer GEO7

Namena: Profesionalno aktivno vežbanje

Dimenzije sastavljene sprave: 179,5 x 83 x 150 cm

Dimenzije tepiha za trčanje: 137 x 51 cm

Maksimalna težina korisnika: 120 kg

Neto/bruto težina sprave: 82,5/95,5 kg

Snaga motora: 2.7 KS

Podesiva brzina: 0.8-16 km/h

Kompjutersko podešavanje nagiba

Vrsta kompjutera: Električni kompjuter sa LCD ekranom

Funkcije kompjutera:Vreme, Brzina, Pređena udaljenost, Potrošnja kalorija, Merenje pulsa.

Ugrađen ventilator

Priprema za MP3

Sprava sklopiva

Točkići za lakši transport


Opis proizvoda: Profesionalna traka za trčanje X-plorer GEO7

Motor od 2.7 KS odgovoriće na sve vaše zahteve. Motor odlikuje izuzetna snaga i izdržljivost. Širina tepiha trake od 137x51 cm u kombinaciji sa snažnim motorom omogući će Vam sigurno postizanje brzine od 0.8 - 16 km/h. Konstrukcija, dizajn i karakteristike trake za trčanje Xplorer Geo 7.0 prilagođene su i osobama višeg rasta i maksimalne težine do 120 kg. Sa tasterom za brzu kontrolu brzine postići ćete željenu brzinu u samo nekoliko sekundi.

Traka za trčanje Xplorer Geo 7.0 koristi ASA inovativni sistem za maksimalno ublažavanje opterećenja na zglobovima i leđima. Tasterom za kontrolisanje nagiba u rasponu od 0 - 12% prilagođavate intenzitet treninga, nivo izdržljivosti i potrošnju kalorija.

Kontrolišite potrošnju kalorija na velikom, lako čitljivom LCD ekranu koji Vam omogućava da ostanete u vrhunskoj formi prateći svoje rezultate. Pratite Vašu brzinu, nagib, vreme treninga, pređenu udaljenost, puls i potrošnju kalorija.

Ova traka za trčanje ima programiran meni sa 12 programa za vežbanje.

Run on earth aplikacija za Android / iOS uređaje namenjena je spajanju Vašeg mobilnog uređaja / tableta na Xplorer Geo spravu putem Bluetooth veze što će Vam omogućiti jedinstven doživljaj treniranja. Pripremajte se za sledeći maraton, održavajte kondiciju ili regulišite telesnu masu u udobnosti sopstvenog doma. Vežbajte sa opterećenjem kao i na željenoj lokaciji sa automatski prilagodljivim nagibom do 12% koji se prilagođava u odnosu na odabrani teren. Uz Google Street prikaz karte i lokaciju po vašem izboru, imaćete doživljaj kao da trčite upravo tamo, na mestu koje ste oduvek želeli posetiti. Na taj način dodatno ćete se motivisati te skratiti vreme treniranja uz potrošnju kalorija.

Sledeći ove jednostavne korake povezaćete Vaš uređaj sa Xplorer Geo trakom za trčanje:
A) Instalirajte Run on Earth aplikaciju za Android ili iOS uređaj klikom na ponuđenu ikonu. B) Koristeći Bluetooth vezu povežite svoj uređaj i Xplorer Geo traku za trčanje.
C) Spremni ste za treniranje

NAPOMENA: Da bi koristili napredne funkcije trake neophodno je da posedujete mobilni telefon ili tablet računar sa Android ili iOS operativnim sistemom. Aplikacija Run on Earth, tablet računar i mobilni telefon se ne isporučuju sa trakom za trčanje Xplorer GEO7

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.