Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Seme za Spanać viroflay 5 kesica Villager 023324

Zbog velikog prisustva obilja minerala i vitamina, spanać zovu kraljem povrća. Samo u sto grama ima oko 1.400 miligrama mineralnih sastojaka.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 200 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 38009

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.01 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Villager

Brend: Villager

Karakteristike proizvoda: Seme za Spanać viroflay 5 kesica Villager 023324

Seme za Spanać viroflay Villager

Spinacea oleracea

Pakovanje: 5 kesica

Setva: mart - april, avgust - septembar

Ubiranje ploda: oktobar-jun

Saditi prema uputstvu sa pakovanja

Opis proizvoda: Seme za Spanać viroflay 5 kesica Villager 023324

Spanać, koji u sto grama ima čak 1.400 miligrama mineralnih sastojaka, predstavlja hranu izbora tokom cele godine za zdrave krvne sudove i srce, dobru krvnu sliku, čišćenje organizma.
Ako hoćete brže da razmišljate jedite spanać (Spinacia oleracea), poručuju nutricionisti. Ako hoćete da imate dobro varenje, dobru krvnu sliku i normalan holesterol, opet jedite spanać. Za dobar vid i oči bez katarakte, takođe je važan spanać...
Zbog velikog prisustva obilja minerala i vitamina, spanać zovu kraljem povrća. Samo u sto grama ima oko 1.400 miligrama mineralnih sastojaka. Spanać je izvanredan izvor vitamina C i beta karotena. Za zadovoljavanje dnevnih potreba dovoljna je šolja kuvanog spanaća. Dobar je izvor i folata, vitamina iz B grupe, koji igra važnu ulogu u smanjenju nivoa homocisteina u krvi, sastojka za koji se veruje da, ukoliko je prisutan u visokoj koncentraciji, može da poveća mogućnost za srčani udar. Srce čuva i magnezijum, mineral važan za održavanje normalnog krvnog pritiska. A retko koja biljka ima 56 miligrama ovog minerala, kao što to ima spanać. Malobrojne su i biljke koje imaju više gvožđa.

Spanać treba jesti i zbog vitamina K, važnog saveznika u održavanju zdravlja kostiju. Vitamin K je bitan za pravilan proces mineralizacije kostiju, odnosno za zdrave i čvrste kosti. Treba ga jesti i zbog kalcijuma, natrijuma, fosfora, mangana, bakra, cinka, joda, kobalta. Zbog zavidnog prisustva celuloze, spanać je dragocen za varenje i čišćenje organizma.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.