Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Sintisajzer Roland VR-09 V-Combo 701712

V-Combo VR-09 sa velikim brojem real-time kontrola je dizajniran za potrebe sviranja uživo. Sedam istovremenih efekata sa posebnim kontrolerima, 61 dirka...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 92
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Klavijature

Šifra Proizvoda: 41499

Poslednja cena bila je: 120990 din

Karakteristike proizvoda: Sintisajzer Roland VR-09 V-Combo 701712

Roland

Sintisajzer VR-09 V-Combo

Klavijatura: 61 dirka (osetljiva na brzinu). Modusi klavijature - Whole Dual (može se podešavati balans jačine zvuka) Split (tačka podele, mogućnost podešavanja balansa) 2-manual mod (kad se priključi i zasebna MIDI klavijatura)

Generator zvuka

Sekcija orgulja: Virtual Tone Wheel metod (SuperNATURAL)

MIDI Format: GM2, GS, XGlite standardi

Maximum Polifonije: 128 nivoa

Partovi: Orgulje (3 parta) Klavir (2 parta) Sintesajzer (2 parta) bubnjevi (1 part) GM2 (16 partova)

Boje: 223 zvuka

Registratura: 100 (4 x 25 banks)

Efekti : (7 systema su uvek uključeni / globalna kotrola), Overdrive, Tone Compressor

Multi-efekti: 20 vrsta

Delay: 6 vrsta

Reverb: 6 vrsta

Rotary: 2 vrste

SMF/Audio Player sekcija:

Formati koje reprodukuje: SMF fajl Format 0, 1 Audio Fajl: WAV, AIFF, MP3

Format snimljenih fajlova: SMF fajl Format 0 Audio Fajl: WAV (44.1 kHz, 16-bit Linear, stereo)

Looper Sekcija : Vreme snimanja 20 sekundi (stereo)

Ostalo :

- Ritamski Patterni: 52

- Kontroler: Virtual Tone Wheel orgulje: Harmonic bar x 10 Synthesizer kontroler: 5 klizača, D-BEAM kontroler, Pitch bend/Modulation ručica, 6 potenciometara za efekte (globalna kontrola)

- Ekran: Grafički LCD 128 x 64 pixela

- Externa memorija: USB Flash Memorija

- Konektori: Izlazni Jack (L/MONO, R): 1/4" phono PHONES džek Stereo 1/4" phono EXT INPUT džek: Stereo mini DAMPER džek: TRS 1/4" phono EXPRESSION Pedal ulaz: TRS 1/4" phono MIDI (IN, OUT) PK IN konektor: 8-pinski DIN USB COMPUTER port USB Type B (podržava i USB MIDI) USB Memory port USB Tipa A DC IN ulaz

- Napajanje: Ispravljač, Punjive Ni-MH baterije (AA, HR6) x 8

Očekivano trajanje baterije pri neprekidnom korišćenju punjive Ni-MH baterije: Oko 5 sati (približno 3 sata ako je priključen USB drajv) Konkretno trajanje zavisi od konkretinih uslova i baterija koje se koriste. Ne smeju se koristiti obične ili alkalne baterije.

- Dodaci: Uputstvo za upotrebu Napojni kabl za ispravljač USB MEMORY zaštitni poklopac

Dimenzije/: 1008 mm x 300 mm x 106 mm

Opis proizvoda: Sintisajzer Roland VR-09 V-Combo 701712

V-Combo VR-09: Live Performance Keyboard

Najbrže do sjajnih zvukova i ekspresivnosti
Jednostavno se prenosi, odličan odnos mogućnosti i cene, vrhunski Rolandovi zvuci su odliko koje čine V-Combo VR-09 idealnim gde god je potrebno imati sve u jednoj klavijaturi. Specijalni procesori za zvuk klavira, orgulja i sintesajzera su organizovani u tri grupe na gornjem panelu tako da olakšavaju pristup najvažnijim bojama zvuka. Real-time kontroleri omogućuju maksimalnu ekspresivnost na bini sa devet klizača koji se koriste za oblikovanje tona i ogroman izbor kontrola i tastera za podešavanje sedam istovremenih efekata i raznih parametara. Tu su još i looper, perkusiona sekcija sa mnoštvom ritmova za vežbu i svirku i još mnogo toga. Ogroman izbor zvukova, sjajna funkcionalnost i korisnički interfejs čine da je V-Combo VR-09 fantastičan za muzičara koji svira uživo.

Profesionalna klavijatura sa velikim brojem real-time kontrola
Lagana i prenosiva, radi i na baterije
Zvuci akustičnih i električnih klavira profesionalnog klavira, kao što je koncertni klavir sa stereo multi-semplovanim zvukom na svih 88 dirki
SuperNATURAL-Virtual Tone Wheel orgulje sa devet harmonijskih barova i najnovijim zvukom tranzistorskih orgulja iz 60-ih godina prošlog veka
Široka lepeza sintesajzerskih zvukova od vintage klasičnih do modernih
Sedam istovremenih efekata sa posebnim kontrolerima
Poseduje Looper i ritamske patterne a može i reprodukovati WAV/MP3/SMF songove sa opcione USB memorije
Na raspolaganju je i besplatna VR-09 Editor aplikacija za iPad

Intuitivan rad za ekspresivnost na bini
V-Combo VR-09 je od samog starta dizajniran za potrebe sviranja uživo. Intuitivna postavka kontrola na gornjem panelu i jasan LCD ekran omogućuje brz pristup fantastično kvalitetnim Rolandovim bojama zvuka klavira, orgulja i sintesajzera, kao i mnoštvu kontrolera za manipulaciju zvukom u realnom vremenu. U sedam istovremenih efekata spadaju rotary, delay, reverb, tone, overdrive, compressor i specijalni Multi efekti koje možete sami napraviti sa zasebnim potenciometrima za podešavanje mnoštva parametara bez komplikacija. Pametno kreiran interfejs omogućuje da se splituje i layeruje u realnom vremenu a i da se snime sve postavke u user memoriju i pozovu po potrebi.

Profi zvuk akustičnih i električnih klavira
Zvuk klavira je osnova sviranja uživo, pa V-Combo VR-09 ima odličan izbor zvukova klavira koji pokrivaju sve muzičke stilove. Prekrasne boje akustičnih klavira sa stereo multi semplovanim zvukom na svih 88 dirki koje omogućuju profesionalni zvuk koji je kao kod Rolandovih najboljih scenskih klavira. Na raspolaganju su i zvuci mnogo popularnih električnih klavira kao i dodatni efekti kao što su vintage phaser i tremolo. Kompresor se uključuje preko posebnog tastera i može da pojača nivo zvuka klavira kako bi bio jasan i čuo se i u najglasnijim bendovima.

Orgulje svetskog kvaliteta
Rolandova poznata SuperNATURAL tehnologija je srž moći zvuka klasičnih tonewheel orgulja u okviru V-Combo VR-09 a deveh harmonijskih barova omogućuju originalnu kontrolu u realnom vremenu. Tu je i najnoviji zvuk tranzistorskih orgulja sa jedinstvenim zvukom instrumenta iz 60-ih godina prošlog veka. Klavijatura sa 61 dirkom sa veoma dobrom dinamikom, savršena za osnovne tehnike sviranja orgulja - trill, sputter, glissando i perkusione deonice. Rotary efekat i simulator pojačala reprodukuju karakteristike vintage orgulja i overdrive cevnih pojačala sa zapanjujućom realističnošću dok nova Twin Rotary opcija omogućuje duboke, do sada nečuvene agresivne efekte.

Vintage i Moderne boje sintesajzera
V-Combo VR-09 poseduje veliki broj sintesajzerskih zvukova od vintage analognih klasika kao što su JUNO žičani instrumenti i sintesajzerskih duvačkih zvukova iz 80-tih goidna prošlog veka do najmodernijih digitalnih zvukova. Kontroleri na gornjem panelu omogućuju da se sintesajzerske boje podešavaju u realnom vremenu na jednostavan način, a moguće je podešavati i ADR i cutoff/resonance sa harmonijskim klizačima u ORGAN sekciji. Efekti koje poseduje kao na primer "Bit Crash" omogućuju kreiranje najmodernijih sintetizovanih glasova za dance muziku.
VR-09 Editor za iPad

Besplatna VR-09 Editor aplikacija za iPad omogućuje moćnu intuitivnu kontrolu zvukova orgulja i sintesajzera preko ekrana vašeg omiljenog tableta. Brzo editovanje zvukova orgulja i podešavanje tonskih karakteristika kao što su leakage, click zvuci, i sintesajzerski zvuci koji omogućuju i izradu svojih boja i layera. Nakon što podesite zvuke kod kuće, možete poneti iPad na binu i koristiti aplikaciju za dodatnu kontrolu. Jednostavna bežična komunikacija između V-Combo VR-09 i iPad-a je pojednostavljena sa Roland Wireless Connect. Moguće ih je povezati i pomoću USB kabla i Apple-ovog iPad Camera Connection Kit-a.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.