Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Smart Televizor Sony LED TV 40 KDL40W705CBAEP Full HD DVB-T2

Unapredite doživljaj gledanja uz senzacionalni Full HD kvalitet slike. Uživajte u uzbudljivom svetu aplikacija, igara, filmova, internet video zapisa i drugih sadržaja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 143
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Televizori

Šifra Proizvoda: 42104

Poslednja cena bila je: 84990 din

Karakteristike proizvoda: Smart Televizor Sony LED TV 40 KDL40W705CBAEP Full HD DVB-T2

Sony

Smart LED Televizor

Model: KDL40W705CBAEP

Dimenzije televizora:

- bez postolja: 92,4 x 54,0 x 5,7 (1,6) cm, približno 8,8 kg

- sa postoljem: 92,4 x 57,9 x 17,9 cm, približno 9.2 kg

Posebne funkcije

- Tajmer za uklj./isklj.

- BRAVIA Sync

- Roditeljski nadzor

- USB reprodukcija

- Snimanje na USB čvrsti disk

Funkcije za zvuk i sliku

- Snaga audio izlaza 2 x 5 W

- X-Reality PRO™

- Clear Phase zvučnik

- S-Master pojačalo

- Dolby® Digital/Dolby® Digital Plus/Dolby® Pulse

- NICAM/A2

- Vivid/Graphics/Sports/Standard/Custom/Photo-Vivid/Photo-Standard/Photo-Custom/Cinema1/Cinema2/Game Standard/Game-Original/Photo-Original/Animation

- Poboljšavanje prikaza pokreta Motionflow XR 200 Hz

- Rezolucija: Full HD (1920 x 1080)

- Veličina ekrana: 102cm (40 inča), odnos 16:9

- Ugao gledanja: 178 stepeni

Mogućnost povezivanja na mrežu: Udvajanje prikaza, Sony Entertainment Network, Opera Web browser, Wi-Fi® Direct

- DLNA sadržaj: MPEG1/MPEG2PS/MPEG2TS/AVCHD/MP4 Part 10/MP4 Part 2/AVI (XVID)/AVI (MotionJpeg)/MOV/WMV/MKV/WEBM/3GPP/mp3/WMA/LPCM/JPEG/MPO

Interfejs: HDCP (1.4);Ulaz za napajanje naizmeničnom strujom (adapter za naizmeničnu struju);Ulaz za RF vezu (1 dole);IF (BS/CS) ulaz (1 dole);Kompozitni video ulaz (1 dole/hibridni sa komponentnim);Komponentni video (Y/Pb/Pr) ulaz (1 dole/hibridni sa kompozitnim);SCART bez funkcije Smartlink (1 pozadi);HDMI veza (1 sa strane/3 dole);Video izlaz (SCART) (1 pozadi);Analogni audio ulaz (2 pozadi);Digitalni audio izlaz (1 pozadi);Audio izlaz (1 sa strane/hibridni sa slušalicama);Izlaz za slušalice (1 sa strane/hibridni sa audio izlazom);USB (2 sa strane);Ethernet priključak (1 pozadi);PCMCIA ležište (1 gore);HDMI ulaz za računar

Ugrađeni tjuneri: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, CI+, Analogni

Energetska klasa: A+

Opis proizvoda: Smart Televizor Sony LED TV 40 KDL40W705CBAEP Full HD DVB-T2

Prenesite omiljeni sadržaj sa pametnog telefona na veliki ekran uz Miracast™2. Samo uparite televizor sa uređajem i gledajte filmove i TV epizode na mreži, sačuvane fotografije i video zapise, a možete da koristite i omiljene aplikacije. Pošto se veza uspostavlja pomoću tehnologije Wi-Fi Direct™, nije vam čak potreban ni pristup Wi-Fi® mreži.

Uživajte u omiljenom digitalnom sadržaju sa bilo kojeg USB memorijskog uređaja. Reprodukujte muziku, video klipove i kolekcije fotografija pomoću televizora zahvaljujući odličnoj USB reprodukciji u više formata. U podršku za širok opseg kodeka, možete da doživite vrhunsku raznolikost formata. Samo povežite i spremni ste.

Učinite filmove upečatljivijim uz bogat i snažan bas. Nisu potrebni kablovi niti specijalno podešavanje – bežični niskotonac automatski se podešava na optimalne postavke za nove BRAVIA® modele. Kompaktno kućište elegantne izrade diskretno će se uklopiti u svakoj prostoriji.

Upravljajte svetom sadržaja pomoću brzog i intuitivnog interfejsa na BRAVIA® televizoru. Prevucite nagore da biste pronašli TV program, internet video, aplikacije, fotografije i drugi sadržaj ili prevucite nadole kako biste prikazali dodatne funkcije koje unapređuju doživljaj gledanja.

Uživajte u medijskim sadržajima i aplikacijama sa pametnog telefona na ovom televizoru uz Mobile High-Definition Link (MHL). Reprodukujte video zapise i fotografije u HD rezoluciji, koristite aplikacije na velikom ekranu ili slušajte mp3 muziku preko zvučnika televizora. Povezivanje sa BRAVIA® televizorom obavlja se pomoću jednog kabla koji istovremeno puni bateriju telefona. HDMI-CEC vam čak omogućava i da koristite daljinski upravljač za televizor kako biste upravljali kompatibilnim pametnim telefonima.

Pronalazite omiljene TV serije, snimajte ih i diskutujte o njima pomoću aplikacije TV SideView. Koristite tablet ili pametni telefon (Android ili iOS) da biste pregledali aktuelni TV program, kao i gledali najpopularnije programe koji su trenutno u trendu. Kada pronađete ono što želite da gledate, možete da podesite alarm kako nikada ne biste propuštali serije koje volite. Tweet-ujte uživo svoje reakcije i pogledajte šta drugi gledaoci imaju da kažu.

Tanki dizajn besprekorno se uklapa u dnevnoj sobi i omogućava lakše montiranje na zid. Zahvaljujući izuzetno tankom okviru oko ekrana, možete da se usredsredite na zabavu uz sliku koja ide skoro od ivice do ivice. U pitanju je idealan spoj dizajna i funkcionalnosti za obuhvatajući doživljaj zabave.

Čuvajte omiljene TV serije na spoljnom USB čvrstom disku kako biste uživali u njima kad god poželite. Snimanje na USB čvrsti disk omogućava snimanje digitalnog programa jednim dodirom i pomoću tajmera na bilo koji USB čvrsti disk kapaciteta do 2 TB. Tokom gledanja serije samo pritisnite REC da biste započeli snimanje koje će se automatski zaustaviti na završetku programa.

Doživite nivo detalja koji pruža Full HD 1080p za sve zabavne sadržaje. Od Blu-ray Discs™ sadržaja i TV programa koji ste propustili do fotografija sa pametnog telefona, sve se prikazuje uz savršenu jasnoću na velikom ekranu uz ovaj BRAVIA® televizor.

Uživajte u glatkim i oštrim detaljima čak i u dinamičnim sekvencama uz Motionflow™ XR. Ova inovativna tehnologija kreira i umeće dodatne kadrove između originalnih. Upoređuje ključne vizuelne faktore u uzastopnim kadrovima, a zatim izračunava nedostajuću akciju u sekvencama koja se meri u delićima sekunde. Na nekim modelima dostupna je funkcija umetanja crnih kadrova, za pravi bioskopski prikaz bez zamućenja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.