Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Sušač Voća i Povrća CSS-5330

Osušite sveže namirnice i sačuvajte njihovu nutritivnu vrednost bez konzervansa i gubitka korisnih sastojaka. Idealno za sušenje voća, povrća, badema, oraha, mesa, ribljih fileta...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 119
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Sušači hrane

Šifra Proizvoda: 42308

Poslednja cena bila je: 4990 din

Karakteristike proizvoda: Sušač Voća i Povrća CSS-5330

Sušač Voća i Povrća CSS-5330

Dehidrator

Sušač hrane

Snaga 250W

Radna temperatura - temperaturni opseg sušenja 35°-70°

Određene sirovine imaju predloženu temperaturu na kojoj bi bilo poželjno ih sušiti

5 nivoa tacni

Kapacitet tacne 1kg - do 5 kg sirovina u jednom postupku sušenja

Uklonjivi nivoi po potrebi

Brz i jednostavan način za pripremu zdravog i prirodnog obroka, poput banana čipsa, urolanog voća, sušene govedine...

Sušenje povrća, bilja (čajeva, cveća, semenki, lišća, stabljika biljaka)

Sušenje cveća

Za razne kreativne primene

Prečnik tacni 300mm, visina tacne 30mm

Dimenzije najvece rupice na tacni: 10x15mm

Opis proizvoda: Sušač Voća i Povrća CSS-5330

Sušenje je najbolji način za očuvanje hranljivih sastojaka u namirnicama. Za razliku od kuvanja i smrzavanja koji visokom i niskom temperaturom uništavaju veći deo korisnih sastojaka voća i povrća (vitamini, minerali, enzimi, ...), sušenjem se iz hrane uklanja samo voda. Korisni sastojci ostaju neoštećeni čime dobijate ukusnu i pre svega zdravu hranu koju možete koristiti mesecima bez konzervansa. U suštini, sušena hrana je po nutritivnoj vrednosti ista kao i sveža hrana, samo što je odstranjena voda.

Sušač hrane je pre svega namenjen sušenju voća i povrća. Osušite Vaše omiljeno voće, povrće, sve vrste koštunavog voća od badema, oraha, lešnika, kikirikija, indijskih badema i ostalo. Takođe možete da osušite Vaše omiljene mesne prerađevine. Osušite ribu, filete, komadiće šunke. Isecite tanke kriške svežih namirnica, poređajte ih po pregradama sušača, uključite uređaj i ostavite ga da obavi svoj posao.

Sušač poseduje 5 tacni kapaciteta po 1kg. Dizajn omogućava optimalnu cirkulaciju struje toplog vazduha oko svake kriške, čime se postiže postepeno i ravnomerno isušivanje vode.

Vreme sušenja zavisi od vrste namirnica ali okvirno traje oko 12 časova. Drugim rečima, predveče napunite i uključite sušač i ujutru ćete imati suvo voće i povrće. Ukoliko zelite da sušite meso, potrebno ga je iseći na što tanje kriške ali je i vreme sušenja duže.

Sušač hrane je mali potrošač električne energije jer se grejač automatski uključuje i isključuje tokom rada. Njegova uloga je da održi konstantnu temperaturu vazduha, koja je niska tako da je i potrošnja mala.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.