Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Malo seoce

Malo seoce preporučujemo kao interesantan i potpuno zaokružen program koji potpuno ispunjava osnovnu namenu

Ocena Posetilaca Broj ocena: 244
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Edukativne video igrice

Šifra Proizvoda: 5166

Poslednja cena bila je: 350 din

Karakteristike proizvoda: Malo seoce

Malo seoce

Za decu od 3 do 8 godina

Karakteristike računara neophodne za igranje ove igre:

Operativni sistem na Microsoft Windows platformi

Procesor: Pentium / 166 Mhz

32 MB RAM memorije

U dubini šume slatka mala stvorenja čekaju vas da se s njima poigrate

Zeka Leka i drugovi žive u lepim seoskim kucićama i zovu vas da zajedno s njima rešite vise od 100 zadataka i igara

Da se upoznate sa slovima i brojevima

Da naučite nešto o razlicitim zanimanjima

Kao i da razvijete svoju kreativnost

Opis proizvoda: Malo seoce

Multimedijalni programi namenjeni deci srpskog govornog područja još uvek predstavljaju retkost. Kvalitetni domaći naslovi za najmlađe korisnike računara mogu se nabrojati na prste i pored toga što postoji veliko interesovanje za takve programe stranih izdavača, posebno one kompanije „Disney Interactive”. Najviše sluha za ovakvu situaciju imao je „DEXSOFT Multimedia”, srpska softverska kuća iz Mađarske koja za sobom već ima pet multimedijalnih projekata za decu; od njih je najveći uspeh postigao CD Jatszohaz, koji je prodat u preko 10 000 primeraka i proglašen za najbolju multimediju našeg severnog suseda. Ova kuća nedavno je predstavila svoj prvi projekat na srpskom jeziku.

Malo seoce predstavlja interesantnu kolekciju interaktivnih igara s jakom edukativnom crtom. Disk je namenjen deci uzrasta od četiri do osam godina, a usmeren je na razvijanje logičke i memorijske sposobnosti deteta, razlikovanje slova i brojeva i, naravno, zabavu. U razigranom basnolikom svetu Malog seoceta nalazi se preko stotinu igara i zadataka, kao i sijaset interesantnih životinja koja igraju ulogu „domaćina” i neposredno komuniciraju s korisnikom. Šetnjom kroz seoce dete će se zabavljati prepoznavanjem i imenovanjem pojmova iz svakodnevnog okruženja, igrom memorije u kojoj će uparivati životinje, geometrijske oblike, kockice za igru i druge predmete. Tu su i bojanke i slagalice, vežbe opažanja putem pronalaženja identičnih predmeta, igre prepoznavanja i uparivanja predmeta i formi, testovi imenovanja predmeta pogađanjem na osnovu prvog slova imena, kao i jednostavne arkadne igrice.

Tehnički, Malo seoce je potpuno zreo projekat koji može stati rame uz rame sa najkvalitetnijim interaktivnim programima za najmlađe. Korisnički interfejs je kompletno grafički orijentisan, bez ijedne tekstualne opcije. Kompletnu komunikaciju s korisnikom program obavlja putem naracije, a kao poseban kvalitet izdvaja se izrazita interaktivnost – gotovo svi elementi pozadine reaguju kada korisnik na njih usmeri pointer i pritisne levi taster miša, što je redovno praćeno adekvatnim zvučnim efektima, a to je dokazano najbolji recept za držanje pažnje najmlađih

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.