Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Seks I Grad, Kendas Bušnel

Zavirite u svet njujorške elite, čije nam ponekad šokantne a često neverovatno smešne ljubavne navike razotkriva autorka koja i sama pripada tom glamuroznom svetu povlašćenih.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 111
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 7346

Poslednja cena bila je: 599 din

Karakteristike proizvoda: Seks I Grad, Kendas Bušnel

Naziv Knjige : Seks I Grad

Autor: Kendas Bušnel

Format: 145x205 mm

Broja strana: 264

Izdavač: Alanri

Tvrd povez Sa Omotom

Naslov Originala:

Opis proizvoda: Seks I Grad, Kendas Bušnel

*** O Knjizi ***

Zavirite u svet Njujorške elite, čije nam ponekad šokantne a često neverovatno smešne ljubavne navike razotkriva autorka koja i sama pripada tom glamuroznom svetu povlašćenih. Kendas Bušnel nas u svojim duhovitim i surovo iskrenim pričama upoznaje sa mladim i lepim Njujorčankama, koje naizgled imaju sve... Razotkrivajući neuobičajene obrasce ponašanja, pre svega seksualne navike bogatih i uspešnih stanovnika Menhetna, Kendas Bušnel je stvorila modernu hroniku društva koje ima sve, ali u kojem ipak niko nije u potpunosti zadovoljan svojim životom. Njene junakinje naoružane su debelim računima u banci, dizajnerskom garderobom i Manolo Blahnik cipelama, uživaju u burnom njujorškom noćnom životu i glamuroznim dešavanjima, ali ipak sve one tragaju za, među njima već odavno prezrenom, najbanalnijom stvari na svetu.

Upoznajte Keri,tipičnu mladu spisateljicu koja traži pravu ljubav - uvek na pogrešnim mestima ... Upoznajte gospodina Zverku, uspešnog biznismena koji srlja iz veze u vezu ... Samantu Džouns, u ranim četrdesetim godinama, koja na seks gleda kao muškarac ... da ne pominjemo "bicikliste", "međunarodne lujke", "šetače manekenki" i ostale Njujorčane koji su inspirasali jednu od najgledanijih i najnagrađivanijih TV serija našeg vremena, a potom i veliki filmski hit.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.