Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Poluautomatski Merač Za Nadlakticu UA-704

Najpogodniji za ljude koji često putuju kao i za one koji moraju kontrolisati krvni pritisak u banjama ... kompaktna forma omogućuje lako pakovanje u svakoj torbi ... karakteriše ga veličina cifara i veoma jasno očitavanje ekrana ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 118
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Aparati Za Pritisak

Šifra Proizvoda: 7959

Poslednja cena bila je: 4800 din

Karakteristike proizvoda: Poluautomatski Merač Za Nadlakticu UA-704

Merač Pritiska

Šifra Proizvođača : UA-704

Poluautomatski

Za nadlakticu

Inovativni "Palm Top" dizajn

One-touch taster za jednostavno merenje

Detekcija nepravilnog pulsa (IHB indikator)

SlimFit univerzalna komforna manžetna za sve obime ruke

2000 merenja sa jednom 1.5V AA baterijom

Veliki jednolinjski displej

Klinički ispitan - BHS protokol

Garancija 5 godina

Opis proizvoda: Poluautomatski Merač Za Nadlakticu UA-704

Lagodno merenje kod kuće i na putu. Aparat za nadlakticu A&D Medical UA-704 je najpogodniji za ljude koji često putuju kao i za one koji moraju kontrolisati krvni pritisak u banjama. Njegova kompaktna forma omogućuje lako pakovanje u svakoj torbi. UA-704 karakteriše veličina cifara i veoma jasno očitavanje ekrana.

Važnost kliničke validacije merača krvnog pritiska

U jurnjavi savremenog načina života, mi kontrolišemo svoje zdravlje tek kad počne neki zaista ozbiljan problem. Međutim, ne bi trebalo da čekamo. Veoma važno je meriti krvni pritisak koji lako možemo da prekontrolišemo sami, zahvaljujući digitalnim meračima krvnog pritiska.

Vrlo kvalitetne digitalne merače pritiska proizvodi japanska firma A&D Medical. Uz njihovu pomoć, potrebno je manje od minuta da biste došli do informacije o svom krvnom pritisku, a ona je životno važna za sve nas! A&D Medical je patentirao oscilometrijski metod merenja krvnog pritiska, koji se danas koristi u 99% digitalnih merača pritiska, a inače je drugi proizvodjač u svetu sa 32 miliona prodatih jedinica u 2008 god.

Merači pritiska japanskog proizvođača A&D Medical imaju KLINIČKU VALIDACIJU i preporuke od Evropskog društva za hipertenziju (ESH) i od Britanskog udruženja za hipertenziju (BHS), što bi trebalo biti jedan od osnovnih pokazatelja za kupovinu merača krvnog pritiska.

Sve države Evropske Unije imaju obavezu preporučivati korištenje samo onih merača koji su prošli procene nezavisnih udruženja kao što su “ESH” i “BHS”. Nažalost, u stvarnom životu većina aparata nije prošla nezavisno vrednovanje. Većina zastupnika, distributera, pa i korisnika, zanemarujući stručnu literaturu, slepo prihvata uveravanja proizvođača o preciznosti i pouzdanosti upravo njihovih uređaja. Veliki broj pacijenata zanesen time, a možda i zvučnim imenom proizvođača, kupiće neretko ne baš jeftin uređaj, u koji se zapravo ne može pouzdati.

Zadatak pacijenta, a naročito lekara je da pomno pregleda široku ponudu i odabere ili preporuči samo onaj uređaj koji ima kliničku validaciju i preporuke nezavisnih udruženja, a time potvrđenu preciznost i pouzdanost.
dr Vladimir Gajić
specijalista urgetne medicine

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.