Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Moxie Girlz After School Avery 397311

Moxie devojke su pune energije i žele da iskoriste svaki trenutak. Posle škole ih čekaju razne aktivnosti i one nemaju vremena da razmišljaju o lošim stvarima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 121
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Moxie lutke

Šifra Proizvoda: 11064

Poslednja cena bila je: 1790 din

Karakteristike proizvoda: Moxie Girlz After School Avery 397311

Moxie Girlz After School Avery 397311

Šifra 397311

Pakovanje sadrži lutku i rolšue

Uzrast: 3g+ (3 godine i više)

Upozorenje: Artikal nije namenjen deci mlađoj od 3 godine zbog sitnih delova koje sadrži

Opis proizvoda: Moxie Girlz After School Avery 397311

Moxie girlz After school Avery - je plavokosa lutka sa plavim očima u plavom kostimu i rolerima. Avery voli sport ali ne bilo koji .Ona voli nešto kreativno i novo .Voli vetar u svojoj zlatnoj kosi, brzinu i svež vazduh .To je za nju najbolji izbor. Nikada se nećete dosađivati sa Avory, ona je veoma pažljiva i kreativna, uvek ima sjajne ideje i rešenja čak i kada svi odustanu. Pozovi je da se družite i napravite sjajnu zabavu u parku na rolerima .Ona se posle škole stalno druži sa svojim drugaricama Lexom i Sophinom. One stalno organizuju neka takmičenja u brzini ,da vide ko je najbrži, ko je najviše Moxie i ko je najkreativniji. Ovo pakovanje je nazvano posle škole, zato što su sve lutke-devojke obučene opušteno i sportski za igru i sportske aktivnosti .Avery nosi plavi kostim sa belom košuljom, dugim čarapama i patikama. Bonus su crveni roleri sa žutim valjkastim točkovima. Uradi i ti kao Avory ,obuci patike uzmi biciklu, rolere ili samo loptu i trči u park da se igraš sa svojim prijateljima.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.