Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Clementoni Puzzle 3000 delova San Francisco CL33547

Slagalica od 3000 delova za odrasle. San Francisko se često naziva Svačiji omiljeni grad, što je titula koju je zaslužila svojom slikovitom lepotom, kulturnim atrakcijama, raznolikim zajednicama i kuhinjom svetske klase.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Puzzle za decu i odrasle Makete i oprema

Šifra Proizvoda: 102681

Poslednja cena bila je: 2360 din

Karakteristike proizvoda: Clementoni Puzzle 3000 delova San Francisco CL33547

Clementoni slagalica

High Quality Collection

Motiv: San Francisco

Sadrži: 3000 delova

Dimenzije pakovanja: 6 x 41.8 x 27.8 cm

Veličina završene slagalice: 118.4 x 84.5 cm

Materijal: karton

Uzrast: 10+

Opis proizvoda: Clementoni Puzzle 3000 delova San Francisco CL33547

San Francisko se često naziva Svačiji omiljeni grad, što je titula koju je zaslužila svojom slikovitom lepotom, kulturnim atrakcijama, raznolikim zajednicama i kuhinjom svetske klase. Ovaj grad koji se prostire na površini od 49 kvadratnih milja, pun je znamenitosti poput mosta Golden Gate, žičara, Alkatraza i najveće Kineske četvrti u Sjedinjenim Državama. San Francisko (španski naziv za Svetog Franju) osnovan je 1776. godine kad su španski kolonisti sagradili tvrđavu na Golden Gejtu i imenovali je po Franji Asiškom. Nakon pronalaska rezervi zlata i srebra polovinom 19. veka, dožiljava period ubrzanog širenja i postaje najveći grad na zapadnoj obali tog vremena.

Šetnja gradskim ulicama može da vodi od Union skvera do Severne plaže do Fišermans pristaništa, sa intrigantnim četvrtima koje možete istražiti na svakom koraku. Pogled na Tihi okean i zaliv San Franciska često je protkan maglom, stvarajući romantično raspoloženje u ovom najevropskom od američkih gradova.

Istražite panoramu San Franciska u svom najboljem izdanju. Gradu koji je dom pozorišnih, operskih, simfonijskih i baletskih kompanija svetske klase i često se može pohvaliti premijerama predstava vezanih za Brodvej i izvođačkih umetnosti koje menjaju kulturu.

Slagalica od 3000 delova za odrasle. Najprivlačniji motivi, najveći izbor veličina i prepoznatljiv Clementoni kvalitet za asortiman koji je zlatni standard za sve ljubitelje slagalica. Usklađen sa značajem ekološke svesti, Clementoni u velikoj meri koristi reciklirane materijale i izbegava sve komponente koje sadrže zagađivače.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.