Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Rasterivač Štetočina XJ-92 Green Protect

Green Protect rasterivač štetočina XJ-92 istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvuka za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, muva, biljnih vaši, cvrčaka, škorpija, zmija ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 458
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Rasterivači Štetočina

Šifra Proizvoda: 3486

Poslednja cena bila je: 4199 din

Karakteristike proizvoda: Rasterivač Štetočina XJ-92 Green Protect

Green Protect rasterivač štetočina XJ-92

DUAL ACTION - ELEKTRONSKI RASTERIVAČ ŠTETOČINA (SA NOĆNIM SVETLOM)

Tri modaliteta rada: ultrazvučni, elektromagnetni i kombinovani, bezbedan, ne emituje štetne supstance

Bez kablova, štedi prostor

Novi jači i poboljšani model, efektivna površina delovanja do 500 m2

Dve tehnologije: ultrasonična i elektromagnetna

Energetski efikasan, velika efektivna površina

Napajanje: 220V AC & 4W/h

Opseg frekvencije: 25KHz - 80KHz

Jačina zvuka: >125 db

Dimenzije: 20 x 11 x 8 cm

Potrošnja energije: 4W

Ugrađen TESTER prekidač za kontrolu rada

Ugrađeni LED obezbeđuje noćno svetlo

On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvuka za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, muva, biljnih vaši, cvrčaka, škorpija, zmija ...

Idealno za upotrebu na svim mestima gde je nophodan visok nivo higijene: u kućama, stanovima, vikendicama, prodavnicama, restoranima, supermarketima, hotelima, bolnicama, ambulantama, dečijim vrtićima, u prehrambenoj industriji, ambarima, silosima, farmama, u potkrovljima, suterenima, podrumima, garažama, staklenicima, šupama, skladištima, plovilima …

Ekološki i neškodljiv, koristi se bez hemikalija i otrova

Opis proizvoda: Rasterivač Štetočina XJ-92 Green Protect

Dolazak miševa i pacova ili bubašvaba u stanove i kuće ne samo da utiče na vaš normalan život, već utiče i na vaše zdravlje zbog oboljenja koja prouzrokuju klice čije su oni kliconoše. GREEN PROTECT XJ-92 elektronski rasterivač štetočina oslobađa vas neprijatnosti koje izazivaju bubašvabe i ostali insekti, sprečava ulazak miševa i pacova na efektivnoj površini, te vam na taj način pruža bezbedno i mirno okruženje za rad i odmor.

Jedinstveni projekat ovog elektronskog odstranjivača štetočina je bezbedan za upotrebu i on ne emituje štetne i otrovne supstance. Ovo je novi pojačani i poboljšani model i efektivna površina njegovog delovanja je 500 m2. Energetski je efikasan jer troši samo 4W. Potrebno je samo da ga uključite u priključak za struju i on deluje. U ovaj viskokvalitetni rasterivač štetočina ugradjenja je najnovija tehnologija u oblasti rasterivanja svih vrsta glodara, te ga ovo čini najboljim izborom u rasterivanju štetočina uopšte.

U rasterivaču štetočina Green Protect XJ-92 nalaze se dvostruki zvučnici koji stvaraju neprijatni ultrazvučnu signal koju ljudsko uho ne može da čuje. On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrasoničnog zvuka za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, muva, biljnih vaši, cvrčaka, škorpija i zmija u zgradama u kojima se nalaze glodari i gmižući insekti, posebno u izolaciji, u zidovima, u plafonima, prostorijama u kojima se obeduje, delovima u kojima se čuva hrana, kućama, stanovima, kancelarijama, objektima za čuvanje žitarica, pekarama, skladištima, restoranima, kuhinjama, fabrikama, supermarketima, arhivama ... Ovaj proizvod nije štetan za ljude, decu i kućne ljubimce.

Laboratorijska istraživanja su dokazala da ultrazvučni i elektromagnetni talasi ovog uređaja direktno djeluju na slušni i nervni sistem štetočina uzrokujući im nepodnošljivu bol i nelagodnost, te oni odustaju od izvora hrane i vode pa napuštaju svoja skrovišta. Štetočine ne mogu stvoriti imunitet i priviknuti se na konstantno promjenjivu ultrazvučnu buku koju stvara ovaj uređaj, a koja je nečujna za ljudsko uho, ne smeta djeci ni kućnim ljubimcima (psi, mačke, ptice, ribe, životinje na farmi), ne smeta biljkama i ne ometa elektronske uređaje.

Idealno za upotrebu na svim mestima gde je nophodan visok nivo higijene: u kućama, stanovima, vikendicama, prodavnicama, restoranima, supermarketima, hotelima, bolnicama, ambulantama, dečijim vrtićima, u prehrambenoj industriji, ambarima, silosima, farmama, u potkrovljima, suterenima, podrumima, garažama, staklenicima, šupama, skladištima, plovilima …

Kako postići najbolje rezultate

1) Posebno vodite računa o tome da ne ostavite otvorena vrata, prozore, podrum ili vrata na garaži zbog toga što novi glodari ili štetočine mogu da uđu pre nego što počne da deluje naš rasterivač štetočina.

2) Posebno vodite računa o tome da ne ostavite zalihe hrane za ljude, životinje ili kućne ljubimce na otvorenom zbog toga što bi to moglo da privuče nove glodare ili štetočine pre nego što počne da deluje naš rasterivač štetočina.

3) Posebno vodite računa o tome da ne donesete nove glodare ili štetočine prilikom unošenja hrane, zaliha, žitarica, hrane za životinje, itd., u delove koji nisu zaštićeni od strane našeg rasterivača štetočina.

Najčešće postavljana pitanja:

1. Koje vrste štetočina rasteruje Dual Action XJ-92 rasterivač štetočina?
Naš rasterivač štetočina pomaže da se rasteraju miševi, pacovi, bubašvabe, paukovi, mravi, buve, krpelji, muve, biljne vaši, cvrčci, škorpije, zmije ...

2. Da li će rasterivač štetočina XJ-92 da deluje na moje kućne ljubimce?
Green Protect XJ-92 rasterivač štetočina neće delovati na uobičajene kućne ljubimce, kao što su psi, mačke i ribice.

3. Da li rasterivač štetočina XJ-92 na bilo koji način deluje na ostalu opremu koja se napaja električnom energijom ili baterijama?
Rasterivač štetočina XJ-92 ne utiče na električne uređaje, opremu ili bezbednosne sisteme. Ne postoji nikakav uticaj na opremu koja radi na baterije pošto ona nije fizički povezana sa ovom jedinicom.

4. Da li će delovanje rasterivača štetočina biti umanjeno ako su otvoreni vrata ili prozori?
Na ultrazvučne talase može da deluje samo fizička priroda same kuće. Ultrazvuk ne može da prodire kroz čvrste površine kao što su zidovi ili vrata. Kada se rasterivač štetočina XJ-92 postavi u nekoj zatvorenoj prostoriji ultrazvuk je delotvoran jedino u toj prostoriji. Ako su vrata otvorena ultrazvučni talasi mogu da se prostiru i u druge delove kuće. Ovi talasi se odbijaju o čvrste objekte i mogu delimično da izgube efikasnost zbog zastrtih prozora i vrata. Kupcima se preporučuje da kupe dodatne jedinice ukoliko žele da ultrazvuk deluje u ostalim zatvorenim prostorijama u kući.

5. Koliko jedinica je potrebno za moju kuću?
Naš rasterivač štetočina je projektovan da pokrije površinu do 500 kvadratnih metara. Ako je vaša kuća veća od 500 kvadratnih metara ili ima više od jednog nivoa potrebno je da kupite dodatne jedinice. Međutim, mogu da se kupe dodatne jedinice za pojedinačne prostorije u cilju dodatne zaštite na tavanu, podrumu, instalacionim prolazima i drugim problematičnim delovima. Rasterivač štetočina XJ-92 je idealan i za skladišta i ostale velike zgrade u kojima postoji problem sa štetočinama.

6. Da li lokacija jedinice treba da se menja?
Mi preporučujemo da se jedinica postavi u centralni deo koji nije ničim zaklonjen. Ukoliko se povoljni rezultati ne dobiju posle prvih 15 dana preporučujemo da premestite jedinicu u neki drugi deo kuće, po mogućstvu u deo u kome se štetočine najčešće mogu videti. Pokazalo se da je postavljanje jedinice u dnevnu sobu ili nasuprot kuhinjskih elemenata izuzetno efikasna lokacija za rasterivanje štetočina.

7. Posle kog vremena rasterivač štetočina XJ-92 deluje?
U normalnim uslovima, u nekoliko prvih dana korišćenja ovog uređaja trebalo bi da se zapazi vidljivo povećanje aktivnosti štetočina koje borave u vašoj kući. Ovaj period je poznat kao period isterivanja štetočina iz skrovišta. Štetočine napuštaju neprijatno okruženje koje stvara naš rasterivač štetočina, obično u roku od 10 do 14 dana. Međutim, zbog 30-dnevnog perioda bremenitosti nekih štetočina nove štetočine mogu da se vide i posle perioda od 30 dana.

8. Da li potrebno servisiranje i popravka Green Protect XJ-92 rasterivača štetočina?
Pod normalnim okolnostima, za ovaj rasterivač štetočina nije potrebno nikakvo održavanje.

9. Da li ću moći da čujem rasterivač štetočina?
Ultrazvučna frekvencija je podešena tako da mogu da je čuju SAMO glodari i insekti. Moguće je da čujete zvuk škljocanja ako je jedinica podešena na nasumično uključivanje i isključivanje.

10. Da li vaš rasterivač štetočina može da se uključi uz korišćenje adaptera ili produžnog kabla?
Da, ne postoji nikakva smetnja.

STRUČNA LITERATURA O DELOVANJU ULTRAZVUKA NA ŽIVOTINJE
• H.C. Fringe "The physical Effects on High Intensity Air Borne Ultrasonic Waves on animals and Insects"
• E. Kent "An Ultrasonic UCS" Physiological Behavior
• R.G. Bushel "Some Examples of Ultrasonic Frequency Sensitive and Frequency Insensitive Biological Reactions"
• K.D. Roeder "Moths and Ultrasound"
• J.M. Camhi "The Escape System of the Cockroach"

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.