Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Akumulatorska bušilica odvijač Skil 2695 AD

Kompaktna aku bušilica sa NimH akumulatorom od 12 V Skil 2695 je idealna za vaše uradi sam zadatke bušenja. Isporučuje se u koferu sa pripadajućim priborom.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 60
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Akumulatorske Bušilice i Aku Šrafilice

Šifra Proizvoda: 50795

Poslednja cena bila je: 7190 din

Karakteristike proizvoda: Akumulatorska bušilica odvijač Skil 2695 AD

Akumulatorska bušilica odvijač

Skil 2695 AD

Napon: 12 V

Kapacitet akumulatora: 1,5 A

Ćelije akumulatora: NimH

Brzina bez opterećenja: 0-550 o/min

Maksimalni obrtni momenat čvrstog spoja: 26 Nm

Dvodelna brzostežuća glava: 10 mm

Podešavanje spojnice: 5 + 1

Radna sposobnost bušenja u drvetu: 20 mm

Radna sposobnost bušenja u čeliku: 6 mm

Vreme punjenja: 8 Sati

Obim isporuke: 1 x 12 V 1,5 Ah NimH akumulator, Punjač, Set od 13 bitova i burgija + dvostrani bit, uputstvo za upotrebu, kofer

Opis proizvoda: Akumulatorska bušilica odvijač Skil 2695 AD

Kompaktna akumulatorska bušilica sa NimH akumulatorom od 12 V Skil 2695 je idealna za vaše uradi sam zadatke bušenja. Ona obezbeđuje potpunu kontrolu tokom rada zahvaljujući funkciji promenljive brzine i elektronskoj kočnici. Ostale praktične funkcije, poput brzostezne glave od 10 mm, spojnice promenljivog obrtnog momenta i kompaktnog laganog dizajna obezbeđuju dodatnu radnu pogodnost. Indikator napred/nazad prikazuje odabrani smer rada alata. Nastavke za odvijanje možete skladištiti na alatu, te će vam uvek biti više njih na dohvat ruke. Ova akumulatorska bušilica je opremljena dodatkom za uvrtanje sa dvostrukim krajem.

Skil 2695 je opremljena brzosteznom glavom sa dvostrukim naglavkom od 10 mm za brzu i laku zamenu pripadajućeg pribora. Glava sa dvostrukim naglavkom ima dva naglavka; držite jedan dok okrećete drugi da biste pritegli ili olabavili glavu. Podešavanje spojnice promenljivog obrtnog momenta omogućava precizno uvrtanje i nudi još jedno podešavanje za bušenje.

Ova akumulatorska bušilica opremljena je promenljivom brzinom, sa nežnim startom i sprečavanjem oštećenja Vašeg radnog predmeta nenamernim efektima kao što je suviše duboko uvrtanje vijaka. Elektronska kočnica sprečava preterano zatezanje vijaka i omogućuje brži i efikasniji rad. Možete da koristite preklopnik za napred/nazad da biste jednostavno promenili radni smer alata.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.