Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jastuk od ljuspica heljde Predah Classic 38x50

Jastuk osnovnog oblika, dimenzija 38x50cm, punjen heljdinim ljuspicama. Heljda je planinska biljka poznata po lekovitim svojstvima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 91
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Anatomski Jastuci

Šifra Proizvoda: 42677

Poslednja cena bila je: 1400 din

Karakteristike proizvoda: Jastuk od ljuspica heljde Predah Classic 38x50

Jastuk Predah Classic

Punjenje: 100% ljuspice heljde, nastale mlevenjem a ne ljuštenjem

Dimenzije: 38x50

Nominalna visina jastuka je oko 13cm ali se ljuspice pomeraju i prilagođavaju, tako da i visina varira

Otvor sa strane omogućava da se deo ljuspica odstrani ako za tim ima potrebe

Spoljni deo jastuka: 100% pamuk

Opis proizvoda: Jastuk od ljuspica heljde Predah Classic 38x50

Jastuk Predah Classic, osnovnog oblika, punjen heljdinim ljuspicama nastalih mlevenjem, ne ljuštenjem heljde. Odavno poznat po svojim blagodetima.

Jastuk od heljdinih ljuspica je medicinski jastuk koji se koristi za ublažavanje mnogih tegoba: bolesti mišića vrata i ramena povreda, ukočenosti i upale vrata i ramena, astme i alergije na kućnu prašinu i grinje, glavobolje i migrene, slabe cirkulacije, nesanice, hrkanja i znojenja tokom spavanja.

Šta je heljda? Heljda je kraljica planina koja se u našim krajevima koristila kao zdrava, lekovita, ali i hlebna biljka. Ljuspice su omotač i zaštitni deo zrna heljde koje nastaju mlevenjem ili ljuštenjem. Sadrže najviše celuloze, a zbog sadržaja silicijumske kiseline ljuspice su samosterilne i veoma čiste, a kontakt sa telom je veoma prijatan.

Kome je namenjen? Koriste ga deca i stariji, koji su zdravi i koji žele lepo da se osećaju. Idealni su za ljude koji vole da menjaju položaj tela dok spavaju.

Kako deluje? Ljuspice heljde imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan i antialergijski.

Zašto su posebni? Proizvod punjen ljuspicama heljde leti daruje istinsku svežinu tokom vrelih noći kad se pre upotrebe malo ohladi u frižideru. Zimi se može zagrejat na radijatoru ili blizu peći pa će dugo čuvati toplotu tokom noći. Sasvim prirodno dobro podnosi toplotu i hladnoću.

Koliko traju? Poželjno je zameniti jastuke u roku od 2 do 4 godine.

Kako se održavaju? Jastuk s vremena na vreme treba protresti i prosunčati, a jastučnicu prati uobičajeno. Uvlaku možete isprazniti na mali šnir sa strane.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.