Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Kasperski Anti-Virus jednogodišnja licenca za jedan uređaj

Licenca za korišćenje Kaspersky Anti-Virus programa u trajanju od jedne godine na jednom uređaju.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Antivirusi i Operativni Sistemi

Šifra Proizvoda: 102393

Poslednja cena bila je: 1790 din

Karakteristike proizvoda: Kasperski Anti-Virus jednogodišnja licenca za jedan uređaj

Kasperski Anti-Virus jednogodišnja licenca za jedan uređaj

Namena: licenciranje Kaspersky Anti-Virus softvera

Trajanje: 1 godina

Broj uređaja na kojima se može koristiti: 1

NAPOMENA najnoviju verziju Kaspersky Anti-Virus softvera, koji je prilagođen vašem operativnom sistemu, možete preuzeti sa zvaničnog sajta kompanije Kaspersky

Opis proizvoda: Kasperski Anti-Virus jednogodišnja licenca za jedan uređaj

Kasperski Anti-Virus pruža sveobuhvatnu zaštitu od različitih vrsta pretnji po bezbednost informacija. Kasperski Anti-Virus uključuje različite funkcije i komponente zaštite koje pružaju sveobuhvatnu zaštitu.

Zaštita računara
Svakom vrstom pretnje upravlja namenska komponenta zaštite. Možete omogućiti i onemogućiti komponente zaštite i konfigurisati njihova podešavanja.

Pored zaštite u realnom vremenu koju obezbeđuju bezbednosne komponente aplikacije, preporučeno je redovno skeniranje računara u potrazi za virusima i drugim malverom. Ovo je neophodno da bi se sprečilo širenje zlonamernih programa koje komponente zaštite nisu otkrile, jer je, na primer, iz nekog razloga postavljen bezbednosni nivo.

Da bi Kasperski Anti-Virus bio ažuran, morate ažurirati baze podataka i module aplikacije koje koristi aplikacija.

Neki povremeno pokrenuti zadaci (kao što je brisanje tragova aktivnosti korisnika u operativnom sistemu) se izvode pomoću naprednih alata i čarobnjaka.

Ispod ćete naći opis logike na kojoj komponente zaštite rade zajedno kada je Kasperski Anti-Virus podešen u režimu koji preporučuje stručnjak Kasperski Lab (drugim rečima, podrazumevana podešavanja aplikacije).

File Anti-Virus
File Anti-Virus sprečava da se sistem datoteka vašeg računara zarazi. Komponenta se pokreće kada se operativni sistem pokrene i tada je stalno aktivna u RAM-u računara, proverava sve datoteke koje su otvorene, sačuvane ili izvršene na računaru, kao i sve priključene diskove. Kasperski Anti-Virus detektuje svaki pokušaj pristupa datoteci i skenira je u potrazi za poznatim virusima i drugim malverom. Dodatni pristup datoteci je dozvoljen samo ako datoteka nije zaražena ili ako ju je aplikacija uspešno dezinfikovala. Ako iz nekog razloga datoteka ne može da se dezinfikuje, ona se briše. Kopija datoteke će biti stavljena u karantin. Ako je zaražena datoteka sa istim imenom postavljena na lokaciju na kojoj se prethodno nalazila zaražena datoteka, samo kopija poslednje datoteke biće stavljena u karantin. Kopija prethodne datoteke sa istim imenom neće biti sačuvana.

Mail Anti-Virus
Mail Anti-Virus skenira sve dolazne i odlazne e-poruke na vašem računaru na viruse. Poruka e-pošte biće dostupna primaocu samo ako ne sadrži opasne predmete.

Web Anti-Virus
Web Anti-Virus presreće i blokira izvršavanje skripte na web lokacijama kada predstavljaju pretnju. Web Anti-Virus takođe nadgleda sav web saobraćaj i blokira pristup zlonamernim web lokacijama.

IM Anti-Virus
IM Anti-Virus obezbeđuje bezbedno korišćenje IM klijenata. Ova komponenta štiti informacije koje dolaze na vaš računar putem protokola za razmenu trenutnih poruka (IM). IM Anti-Virus obezbeđuje bezbedan rad različitih aplikacija za razmenu trenutnih poruka.

Sistem Watcher
Sistem Watcher poništava promene napravljene na operativnom sistemu zlonamernom ili drugom aktivnošću aplikacije.

Komponenta štiti od malvera, uključujući:
* eksploatacioni programi,
* zaključavanje ekrana
* Softver za šifrovanje
* Ransomvare koji šifruje podatke ili blokira pristup datotekama ili sistemu i zahteva otkup za oporavak ili pristup datotekama.

Preporučujemo vam da ovu komponentu držite aktivnom.

Blokiranje mrežnih napada
Blokiranje mrežnog napada počinje nakon pokretanja operativnog sistema i prati pojavu karakterističnih aktivnosti mrežnog napada u dolaznom mrežnom saobraćaju. Kada se otkrije pokušaj napada na vaš računar, Kasperski Anti-Virus blokira svu mrežnu aktivnost sa računara koji napada usmeren protiv vašeg računara.

Anti-phishing
Anti-phishing vam omogućava da proverite URL adrese da vidite da li su navedene na listi URL adresa za phishing. Ova komponenta je ugrađena u komponente Veb Anti-Virus i IM Anti-Virus.

Na tastaturi ekrana
Tastatura na ekranu sprečava unos podataka na tastaturu računara i štiti lične podatke od pokušaja da se snime snimcima ekrana.

Moj Kasperski
Ako je Kasperski Anti-Virus instaliran na vašem računaru, možete daljinski upravljati zaštitom takvog računara sa portala My Kasperski.

Sigurna veza
Kasperski Anti-Virus štiti vaše podatke kada je povezan na nezaštićene Wi-Fi mreže.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.