Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Dr. Viton Movens protov bolova 24 tablete

Movens je moćna formula sa trostrukim dejstvom za zglobove, hrskavicu i kosti!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 4

Cena sa PDV: 1499 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 101665

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.30 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Dr.Viton

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Dr. Viton Movens protov bolova 24 tablete

Dr. Viton Movens protov bolova 24 tablete

Movens je moćna formula sa trostrukim dejstvom za zglobove, hrskavicu i kosti!

Smanjuje bol, ukočenost i oticanje zglobova

Pomaže kod osteoartritisa i reumatoidnog artritisa

Povećava elastičnost zglobova, tetiva i ligamenata

Podmazuje, regeneriše i obnavlja zglobove i

Smanjuje upale zglobova

Štiti zglobove od povreda

Olakšava kretanje

Jača kosti

Opis proizvoda: Dr. Viton Movens protov bolova 24 tablete

Ovaj proizvod predstavlja spoj 7 dokazano najefikasnijih sastojaka koji deluju u savršenoj simbiozi kako bi podarili zdravlje, čvrstinu i pokretljivost vašim zglobovima i kostima.
Predstavljamo vam kombinaciju 7 sastojaka čije delovanje poboljšava zdravlje, čvrstinu i pokretljivost zglobova i pomaže u smanjenju bolova u nogama.
Glukozamin (D-Glucosamine sulfate) kao glavni sastojak MOVENS-a je ključan za stvaranje hrskavice, obezbeđuje zaštitu vaših zglobova, a osim toga podržava pokretljivost i fleksibilnost zglobova.
Hondroitin (Chondroitin Sulfate) je glavni sastojak hrskavice koji zadržava tečnost u zglobovima, „podmazuje“ ih i regeneriše. Takođe ublažava pritisak u zglobovima tokom fizičke aktivnosti.
MSM (metilsufonilmetan) je najvažniji izvor kolagena u zglobovima. Kolagen je od vitalnog značaja za zglobove, jer podržava strukturu hrskavice. Hijaluronska kiselina (Hualuronicacid) ili zglobna tečnost osnova je za neometano kretanje zglobova i njihovo održavanje. Kako starimo, nivo prirodne hijaluronske kiseline u našem telu opada.
Hijaluronska kiselina (HA) (Hialuronic acid) ili zglobna tečnost ima glavnu funkciju da amortizuje stres koji trpe zglobovi i omogućava njihov neometan pokret. Kako starimo, nivo prirodne hijaluronske kiseline u našem telu opada.
Hidrolizovani kolagen pomaže u očuvanju funkcije zglobova i održavanju hrskavice. Kako starimo naše telo počinje da stvara sve manje i manje kolagena. To znači da postepeno naša struktura kostiju i mišića gubi elastičnost i čvrstinu što može dovesti do narušavanja zdravlja i pokretljivosti našeg tela.
Vitamin C igra važnu ulogu u sintezi kolagena. Sinteza kolagena uz vitamin C osigurava dobru strukturu kože čineći je zategnutijom, zdravijom i lepšom, a kosti, tetive, hrskavica i krvni sudovi (kapilari) postaju jači i otporniji.
Vitamin D3 je glavna podrška kostima jer održava nivo kalcijuma i magnezijuma. Pošto zglobovi primaju hranjive materije preko samih kostiju, zdrave i jake kosti su ključne za zdrave zglobove.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.