Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Magnezijum Relax gel 150ml

Magnezijum hlorid obogaćen ekstraktima đavolje kandže, lavande, ruzmarina i nane. Deluje najbrže i najefikasnije na bolna mesta.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 33

Cena sa PDV: 799 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 64822

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.25 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Hedera Vita

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Magnezijum Relax gel 150ml

Magnezijum Relax gel 150ml

Magnezijum sa najbržom absorpcijom

Proizvod je formulisan na bazi magnezijum hlorida koji se brzo resorbuje preko kože

Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji nervnog sistema, normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju kao i normalnoj psihološkoj funkciji

Odlično pomoćno sredstvo kod fibromialgije, grčeva u mišićima, artritisa, osteoporoze

Doprinosi opuštanju mišića, smanjenju umora i ublažavanju grčeva i bolova

Mineral magnezijum doprinosi hidrirataciji kože i ublažava proces starenja

Ublažava simptome PMS-a

Pomoć u stanjima napetosti i stresa

Za zaštitu svih mekih tkiva

Ublažava alergije

Doprinosi ublažavanju umora u mišićima

Za opuštanje i masažu

Poboljšava hidrataciju kože

Način primene: Naneti na ciljano mesto i blago utrljati. Za najbolje rezultate koristiti 2-3 puta dnevno.

Sastav: Magnezijum hlorid, suvi ekstrakt korena đavolje kandže, etarsko ulje lavande, etarsko ulje ruzmarina, etarsko ulje nane

Neto sadržaj: 150ml

Oblik: gel

Pakovanje: plastična boca sa pumpicom

Opis proizvoda: Magnezijum Relax gel 150ml

Magnezijum hlorid obogaćen ekstraktima đavolje kandže, lavande, ruzmarina i nane. Deluje najbrže i najefikasnije na bolna mesta.

MAGNEZIJUM Relax Gel je formulisan na bazi magnezijum hlorida koji se brzo resorbuje preko kože, sa dodatkom etarskih ulja lavande, đavolje kandže, ruzmarina i mente koje doprinose prijatnom osećaju opuštanja mišića i poboljšanju nervne provodljivosti.

Magnezijum je esencijalni mineral, koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji nervnog sistema, normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju kao i normalnoj psihološkoj funkciji. Magnezijum pomaže u smanjenju nervne napetosti i stresa, glavobolje, razdražljivosti, anksioznosti i simptoma koji prate PMS. Doprinosi opuštanju mišića, smanjenju umora i ublažavanju grčeva i bolova. Mineral magnezijum doprinosi hidrirataciji kože i ublažavanju procesa starenja.

Transdermalna magnezijumska terapija aktuelna je za poboljšanje stanja sportskih povreda. Osim što opušta mišiće ona ih zalečuje. U ovu svrhu koristi se magnezijumovo ulje ili gel. Ono se najviše koristi za ublažavanje bolova. Zato je to odlično pomoćno sredstvo kod fibromialgije, grčeva u mišićima, artritisa, osteoporoze…

Đavolja kandža
Đavolja kandža ili harpagofit je biljka koja potiče iz porodice susama i dolazi iz Južne Afrike. Svoj naziv dobila je po korenu koji se najviše koristi a podseća na kandžu.
Koren đavolje kandže sadrži iridoidne heterozide. Najvažniji su harpagozid i prokumbin. Prisutni su i fitosteroli, flavonoidni heterozidi, šećeri.
Ulje đavolje kandže deluje:
- Antireumatski,ublažava bolove,smanjuje otečenost zglobova i poboljšava njihovu pokretljivost
- Umirujuće deluje kod upale tetiva i sportskih povreda
- Povećava pokreljivost zglobova

Lavandula
Lavanda je još jedna lekovita biljka vredna pažnje. Nazivaju je mediteranskom kraljicom, a tu je titulu zaslužila brojnim lekovitim svojstvima.
Blagodeti eteričnog ulja lavande
Zdravstveni efekti eteričnog ulja lavande podrazumevaju njenu sposobnost da otkloni bol, nervozu, napetost, anksioznost, da neguje kožu i kosu, deluje kao prirodni repelent.
Otklanja bolove – kao što su mišićni grčevi, reuma, lumbago, artritis. Delujući antiinflamatorno i umirujuće, eliminišu se bolovi i ukočenost. Masaža ovim uljem takođe otklanja bol u mišićima i kostima
Uklanjanje ili smanjenje bolova: Eterično ulje lavande izvrstan je lek za razne vrste bolova. Pomaže kod neuralgija, išijasa, lumbaga, bolova u vratu, deluje na upale mišića i smanjuje mišićnu bol i napetost, utiče na reumu, uganuća, lumbago.
Cirkulacija: Eterično ulje lavande podstiče cirkulaciju u telu. Snižava krvni pritisak i koristi se kod hipertenzije.
Kardiovaskularni sistem: Lavanda je veoma efikasna kod srčanih tegoba. Isto tako sprečava skupljanje vode u organizmu.
Ulje se koristi za poboljšanje brojnih kožnih stanja, akna, psorijaze, upala. Dobro je za rane, posekotine, opekotine (iritacija na sunce,) te pomaže u regeneraciji i zarastanju ožiljaka.
Zbog svog unapređenog sastava pomaže da brže i opuštenije zaspite.

Ruzmarin
Etarsko ulje ruzmarina ima široku primenu u kozmetici, te ulazi u brojne preparate za čišćenje i zatezanje kože, zarastanje rana i ublažavanje upala, protiv opadanja i za pospešivanje rasta kose. U aromaterapiji se koristi kao odličan stimulans za koncentracuju i pamćenje, protiv umora, stresa i glavobolje, za stimulaciju apetita i varenja.
Čest je sastojak masti, ulja i gelova koji ubrzavaju perifernu cirkulaciju, redukuju celulit, ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima i reumatske bolove.
Glavni sastojci etarskog ulja ruzmarina su: ala-pinen, beta-pinen, kamfor, kamfen, limonen.
Etarsko ulje ruzmarina osvežava i vraća životnu energiju, bistri um i smanjuje napetost. Smanjuje lučenje sebuma i podstiče regeneraciju kože. Deluje antimikrobno i antiseptično. Ubrzava cirkulaciju, a deluje i analgetički. Stimuliše limfni sistem i razmenu materija u tkvima. Olakšava bolove u mišićima i zglobovima.

Ne Zaboravi na Dodatke za ovaj proizvod:
Magnezijum Relax gel 1000ml

Cena: 2390 RSD Detaljnije

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.