Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za espresso CILIO Classico

Priprema italijanskog kafe specijaliteta je prilično jednostavna: popunite dno vodom, stavite espreso prah u sito umetak i prevucite ga. Zatim dobro pričvrstite posudu i stavite je na pločicu vašeg plina ili električnog šporeta. Kada se čuje ključanje vo

Ocena Posetilaca Broj ocena: 79

Cena sa PDV: 3126 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 37002

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Cilio

Brend: Cilio

Karakteristike proizvoda: Aparat za espresso CILIO Classico

Aparat/kuvalo za kafu Cilio Classico

Za 6 šoljica kafe

Izrađen od aluminijuma

Osmougaoni oblik

Stabilna baza

Visina: 19 cm

Prečnik: 8.5 cm

Pogodan za električne i gasne ploče za kuvanje

Opis proizvoda: Aparat za espresso CILIO Classico

Malo ko zna koje su prednosti kafe, ali šolja sadrži esencijalne hranljive materije za naše telo kao što su riboflavin (vitamin B2), pantotenska kiselina (vitamin B5), mangan, kalijum, magnezijum i niacin. Pored toga, to je jedan od velikih izvora antioksidanata, jer ih ima više od većine voća i povrća. Aparat za italijansku espresso kafu vam pruža priliku da iskoristite sve ove osobine i tradicionalni način pravljenja kafe, od aparata za kafu originalnog dizajna i idealnog za kancelariju i dom. Savršen je za sve one koji stalno piju kafu i koji cene njen izuzetan ukus i miris. Dizajn kuvala je poput onih iz prošlosti koji pravi najukusniju kafu na najtradicionalniji način.

Klasika među proizvođačima espressa. Classico model duguje svoje ime svom osmougaonom obliku i materijalu: čvrsti aluminijum. Cilio nudi praktičan uređaj u atraktivnoj crvenoj boji.

Priprema italijanskog kafe specijaliteta je prilično jednostavna: popunite dno vodom, stavite espreso prah u sito umetak i izravnjajte ga. Zatim dobro zatvorite posudu i stavite je na ploču vašeg plinskog ili električnog šporeta. Kada se čuje ključanje vode i proširi se miris sveže kafe, vaš espresso je spreman. Cilio Classico aparat za kafu pogodan je za pripremu 6 šoljica espresa.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.