Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Električni Moka Pot Camry CR 4415B

Prednost aparata za kafu je što je električni. Dakle, ne zahteva šporet, a možete ga koristiti gde god možete da pronađete utičnicu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 4690 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 106755

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.30 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Camry

Brend: Camry

Karakteristike proizvoda: Električni Moka Pot Camry CR 4415B

Aparat za espresso

Električni aparat za kafu ne zahteva šporet

Kompaktan dizajn, idealan za putovanja

Kapacitet: 300 ml / 6 šoljica espresa

360° rotirajuća osnova

Poklopac sa prozorčićem za pregled

Noge protiv klizanja na bazi

Uključi/isključi

Automatsko termičko isključivanje

Sigurnosni ventil za pritisak

Materijal kućišta: aluminijum

Snaga: 480 W

Dimenzije: 25.5 x 17.5 x 13.5 cm

Dužina kabla za napajanje: 75 cm

Boja kućišta: crna

Opis proizvoda: Električni Moka Pot Camry CR 4415B

Električni Moka pot Camry CR 4415B je savršen proizvod za svakog ljubitelja kafe. Takođe će zadovoljiti ljude koji ne žele da se rastaju od aromatičnog napitka na putovanjima. Da li želite da isprobate uređaj koji će vam omogućiti da pripremite kafu baš kao iz vaše omiljene espreso mašine, ali koji će zauzeti mnogo manje prostora? Tražite praktičan poklon za voljenu osobu? Izaberite Camry CR 4415B!

Svaki ljubitelj kafe zna da je potreban pritisak da bi se dobio aromatičan napitak. Takođe, ništa nije tako ukusno kao domaća kafa. Električni aparat za kafu je alternativa skupljim i većim aparatima za kafu, a zahvaljujući njemu možete uživati u svom piću kao iz kafića! Kompaktna veličina će takođe dobro funkcionisati tokom putovanja na odmor. Ne morate da se odreknete svog omiljenog crnog pića za razvodnjenu hotelsku kafu!

Prednost aparata za kafu je što je električni. Dakle, ne zahteva šporet, a možete ga koristiti gde god možete da pronađete utičnicu. On stvara visok pritisak za kafu punog ukusa, ali ventil za smanjenje pritiska je čini bezbednom. Uređaj je napravljen od aluminijuma, zahvaljujući čemu je lonac za kafu lagan. Mala težina i veličina su dodatne prednosti kada putujete. Kabl za napajanje dužine 75 cm će vam pomoći da zgodno povežete opremu sa izabranom utičnicom.

Aparat za kafu je kapaciteta 300 ml, što će vam olakšati pripremu do 6 šoljica espresa ili punjenje jedne velike šolje. Podnožje koje se okreće za 360° je pogodno za levoruke i dešnjake. Ručka koja se ne greje omogućava vam da gotovo trenutno sipate gotovo piće u čašu. Bezbednost je obezbeđena automatskim termičkim isključivanjem. Takođe, neklizajuće noge na bazi omogućavaju vam da koristite aparat za kafu na različitim površinama.

Da li ponekad zaboravite da stavite kafu ili dodate vode? Da li se plašite da će to biti slučaj i ovog puta? Poklopac sa prozorčićem za pregled pomoći će u otklanjanju ovog problema. Uverićete se da možete da pokrenete uređaj bez ikakvih briga. Prekidač za uključivanje/isključivanje na vidljivom mestu olakšava kontrolu procesa ključanja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.