Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Krups aparat za espresso EA907D

Pripremite vašu omiljenu kafu na jednostavan način. Uz pomoć Krups Aparata za Espreso kafu, dobićete savršeni Ristretto, Lungo ili Cappucccino u udobnosti vašeg doma.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 55
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Aparati za Kafu

Šifra Proizvoda: 83872

Poslednja cena bila je: 169049 din

Karakteristike proizvoda: Krups aparat za espresso EA907D

Krups aparat za espresso EA907D

Kapacitet rezervoara za vodu 1,7 L

Kapacitet rezervoara za kafu 250 g

Pritisak 15 bara

Indikator praznog rezervoara

Tacna za kapanje

Snaga 1450 W

Širina: 40 cm

Visina: 38 cm

Tri jačine kafe i tri različite temperature

Pet predprogramiranih recepata za kafu: ristretto, espresso, duga kafa, kafa sa mlekom i cappuccino

Možete sačuvati do 4 posebna recepta po vašem ukusu

Opis proizvoda: Krups aparat za espresso EA907D

Pripremite vašu omiljenu kafu na jednostavan način. Uz pomoć Krups Aparata za Espreso kafu, dobićete savršeni Ristretto, Lungo ili Cappucccino u udobnosti vašeg doma.

Automatski aparat za espresso kafu, koji radi pod pritiskom od 15 bara, sa najnovijom Quatro Force tehnologijom, podesivom temperaturom, optimizovan je svaki deo pripreme najukusnije kafe, preko mlevenja do sipanja u šolju. Mlin za kafu, kapaciteta 260g, će vam uvek dati najsvežije mlevenu kafu pred sami proces pripreme kafe, poseduje 3 nivoa načina mlevenja koji se razlikuju po finoći. Rezervoar za vodu, koji je u potpunosti odvojiv od aparata, radi lakšeg čišćenja, je kapaciteta 1,7 l. Ovaj rezervoar je opremljen indikatorom, koji će vas upozoriti na to da je rezervoar za vodu prazan. Aparat se odlikuje One Touch cappuccino sistemom koji priprema najukusniji cappuccino uz pomoć samo jednog dodira i takođe poseduje mlaznicu za paru za pripremu cappuccina.

Krups Aparat za Espreso kafu u modernoj boji je opremljen detektorom kamenca koji automatski podseća na potrebu za uklanjanjem kamenca. Uređaj se automatski čisti uređaj kao i sistem zagrevanja mleka. Aparat za espresso poseduje Aqua Filter sistem koji filtrira vodu. Automat je moguće programirati da se sam isključuje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.