Nigrin Evolution 530 - Brisač za automobil - 78213

Oznaka da je proizvod rasprodat
Proizvod nemamo na lageru.
Šifra proizvoda: 4022. Poslednja cena bila je: 1392 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Auto brisači
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: Nigrin Evolution 530 - Brisač za automobil - 78213

Nigrin Evolution predstavlja novu generaciju brisača vetrobranskih stakala automobila. Zbog svog oblika nazvani su ravni brisači (flat bar wipers) i predstavljaju jednu od poslednjih inovacija u automobilskoj industriji. Po svojim karakteristikama značajno prevazilaze dosadašnje standardne brisače sa metalnom konstrukcijom. Do sada su ravni brisači bili rezervisani samo za nove automobile (proizvedene u poslednjih par godina) i nije ih bilo u slobodnoj prodaji. Vlasnici novih automobila su mogli da ih promene samo u ovlašćenim servisima, dok ranije proizvedena vozila nisu imala mogućnost korišćenja ovih brisača.

Zahvaljujući NIGRIN-u ovi revolucionarni brisači su se našli u slobodnoj prodaji tako da vlasnici novih automobila mogu da ih samostalno zamene bez zakazivanja i čekanja u ovlašćenim servisima i to po znatno nižoj ceni. Takođe, Nigrin Evolution brisači dolaze sa posebnim adapterom koji omogućava postavljanje ovih brisača i na automobile starije generacije. Dimenzije brisača koje pojedini modeli automobila koriste možete preuzeti sa sledećeg linka: Dimenzije brisača po modelima automobila (PDF - 3.2Mb)

Većina današnjih automobila ima dva brisača različitih dimenzija. Iz tog razloga, Nigrin Evolution brisači se prodaju na komad a ne u paru kako je to uobičajeno kod standardnih brisača. Tako, više ne morate kupovati dva para brisača odjednom već samo jedan koji vam je u datom trenutku potreban.

Kao što možete videti na slikama, Nigrin Evolution brisači su sa gornje strani ravni, tj. imaju ravan plastičan nosač gume brisača. Brisač je elastičan i kada ga podignete sa stakla on će se saviti na dole. Deluje dosta neobično ali je kvalitet brisanja neuporedivo bolji.

Osnovne prednosti Nigrin Evolution brisača u odnosu na standardne brisače su:
- ravnomernija raspodela pritiska brisača na vetrobransko staklo što se rezultuje u efikasnijem brisanju celokupne površine preko koje je brisač prešao - nema pojave da brisač ne briše dobro ili zamazuje krajeve i srednji deo stakla
- manja visina brisača i aerodinamični oblik poboljšava aerodinamiku vozila i smanjuje buku pri većim brzinama
- znatno bolje karakteristike tokom zime jer za razliku od standardnih brisača Nigrin Evolution brisači ostaju elastični i na temperaturama ispod nule

O kvalitetu ravnih brisača najbolje govori podatak da u Nemačkoj čak 40% automobila koristi upravo ove brisače. Ova zamena je obavljena u protekle dve godine i očekuje se da će u sledećih par godina skoro svi automobili preći na ovakve brisače. Slična situacija je i u ostalim evropskim zemljama.

Nigrin Evolution brisači su nešto što je neophodno jer povećava sigurnost u vožnji i garantuje uvek dobru vidljivost.

Nigrin Evolution brisači su proizvedeni u Evropi što garantuje OEM kvalitet kao u prvoj ugradnji. Nigrin je jedan od najstarijih i najpoznatijih nemačkih brendova. Postoje već 111 godina i ono čime su se uvek isticali bio je vrhunski kvalitet proizvoda. Tu tradiciju su zadržali do današnjih dana.


Karakteristike proizvoda: Nigrin Evolution 530 - Brisač za automobil - 78213
  • Nigrin Evolution 530
  • Dužina brisača: 530 mm
  • Obezbeđuju ravnomernu raspodelu pritiska po staklu što poboljšava efekat brisanja
  • Bolje prijanja uz staklo, ugrađen spojler koji smanjuje odvajanje od stakla pri većoj brzini
  • Evolution brisači daju sportski izgled automobila, bolju aerodinamiku i smanjuju buku
  • Zimi ne dolazi do zamrzavanja pokretnog zgloba brisača
  • Jednostavna zamena brisača zahvaljujući inovativnom adapteru
  • Nigrin evolution brisači su otporniji na insekte i tvrdokornu prljavštinu
  • Nigrin evolution brisači imaju kompletan asortiman za nove automobile koji su već ugrađeni u toku njihove proizvodnje, isto tako i kod starijih automobila uz zamenu sa univerzalnim adapterom.

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Auto brisači
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Praktik Alati doo Nigrin, Nemačka Nemačka
Deklaracija proizvoda