Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bullyland Disney Figurice Snežana i sedam patuljaka - Deluks set

Nekada davno, u jednom kraljevstvu rodila se princeza kose crne kao ebonovina, kože bele kao sneg i usana rumenih kao krv. Dali su joj ime Snežana. Visina ~9.5cm, bez pvc-a, ručno bojeno.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 139
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bebe Lutke Figure i Oprema za lutke

Šifra Proizvoda: 51294

Poslednja cena bila je: 4599 din

Karakteristike proizvoda: Bullyland Disney Figurice Snežana i sedam patuljaka - Deluks set

Bullyland Disney Figurice Snežana i sedam patuljaka - Deluks set

Brend: Disney - Snow White and the Seven Dwarfs

Igračka i kolekcionarska figura

U paketu: Snežana, princ, 7 patuljaka

Materijal: sintetička guma bez pvc-a i ftalata

Ručno bojeno netoksičnim bojama

Dimenzije najviše figure: ~ 9.5 cm

Edukativna igračka, primerena malim dečjim rukama

Igračka podstiče psiho-socijalni razvoj deteta

Napomena: Igračka nije namenjena deci mlađoj od 3 godine!

Opis proizvoda: Bullyland Disney Figurice Snežana i sedam patuljaka - Deluks set

Nekada davno, u jednom kraljevstvu rodila se princeza kose crne kao ebonovina, kože bele kao sneg i usana rumenih kao krv. Dali su joj ime Snežana.
Igračka je primerena malim dečjim rukama, napravljena od netoksičnih materijala, edukativna.

Deca vole igračke koje ih podsećaju na omiljene crtane filmove i priče. To im pruža mogućnost da kroz igru ponovo dožive osećanja koja su imala tokom gledanja crtaća ili čitanja knjige, kao i da maštaju i izraze sopstvena osećanja.
Bullyland je kreirao liniju figurica iz čuvenih crtaća: Snežana i sedam patuljaka, Pepeljuga, Vini Pu, Aladin, Tri praseta, Mala sirena, Uspavana lepotica, Automobili, Kralj lavova, Petar Pan, Knjiga o džungli, 101 Dalmatinac, Maza i Lunja, Miki Maus, Mini, Šilja, Paja Patak...
Ove i slične igračke podstiču psiho-socijalni razvoj deteta: lingvističku inteligenciju, osećanja i veštinu komuniciranja.
Lingvistička inteligencija je sposobnost da se upotrebe zvuci i reči da se izrazimo i da se razumeju ostali ljudi. Igračke koje pospešuju osetljivost na značenje reči, zvukova, ritmova i sl. su dobre za razvoj govorne inteligencije. Tu spadaju razne vrste lutki, igračke koje pričaju, zvučne i muzičke igračke...
Osećanja: Zdravo dete treba da zna da izrazi i kontroliše svoja osećanja. Osećajući ljubav i zaštićenost dete razvija svoj osećaj sigurnosti. Igračke koje mogu biti detetov drugar i pomoći mu da izrazi svoje emocije su vrlo važne da dete spozna kako da komunicira sa svojom okolinom uz obostrano poverenje. Ovde se ubrajaju mekane igračke, igračke koje se mogu zagrliti, razne karakterne igračke (likovi).
Veštine komuniciranja je sposobnost da se kvalitetno i prikladno ulazi u odnose sa drugim osobama. Dobre veštine komunikacije vode dete da izvrši zadatke za koje mu je potrebna pomoć druge dece ili odraslih i čine ga produktivnim članom tima. Ovde spadaju igračke koje zahtevaju igranje uloga, lutke, knjige, igračke sa poznatim likovima.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.