Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Philips Avent Advanced Digitalni video monitor za bebe SCD835/52

Philips Avent digitalni video monitor za bebe vam omogućava da neprestano imate bezbednu i privatnu vezu sa bebom. Slušajte bebu uz savršen kvalitet zvuka i gledajte je uz kristalno jasnu sliku.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bebi Alarmi

Šifra Proizvoda: 9031

Poslednja cena bila je: 33999 din

Karakteristike proizvoda: Philips Avent Advanced Digitalni video monitor za bebe SCD835/52

Philips Avent Advanced Digitalni video monitor za bebe

Privatnost i bezbednost (FHSS adaptivna tehnologija)

Video LCD ekran, u boji, od 2.7 inča uz kristalno čistu vidljivost noću

Stil menija: ikone

Više fleksibilnosti uz najviše 12 sati rada

Umirujuće uspavanke (5 melodija) i dvosmerna komunikacija

Domet u zatvorenom do 50 metara, domet na otvorenom do 300 metara

Režim ECO štedi energiju i pruža indikator veze

Informacija o povezanosti putem LED upozorenja

Izaberite najbolji nivo jačine zvuka u skladu sa okruženjem

Napajanje: 100–240 V / 50–60 Hz

Kopča za kaiš

Opis proizvoda: Philips Avent Advanced Digitalni video monitor za bebe SCD835/52

Uvek blizu bebe!
Philips Avent Advanced digitalni video monitor za bebe SCD835/52 vam omogućava da neprestano imate bezbednu i privatnu vezu sa bebom. Slušajte bebu uz savršen kvalitet zvuka i gledajte je uz kristalno jasnu sliku (LCD od 2,7inča), danju ili noću.

Jedinstveno uparivanje ručne jedinice, za privatnu i bezbednu vezu sa bebom. U kombinaciji sa novom prilagodljivom tehnologijom FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), za minimalnu količinu smetnji.
Praktična, roditeljska jedinica koja se puni pruža vam slobodu bežičnog nadgledanja do 12 sati sa jednim punjenjem. Ponekad je bebi potreban samo umirujući zvuk vašeg glasa. Jednim klikom za ovu osnovnu funkciju možete da se povežete sa bebom sa bilo kog mesta u domu. Posmatrajte bebu, danju i noću, uz kristalno jasni infracrveni noćni režim koji se automatski uključuje po mraku. Uživajte u posmatranju bebe dok spava, uz izuzetno veliki ekran u boji od 2,7 inča visoke rezolucije. Uključite režim ECO da biste smanjili potrošnju energije tokom perioda mirovanja u bebinoj sobi, uz bezbrižnost zahvaljujući tome što znate da ste i dalje povezani sa bebom pomoću jedinstvenog indikatora veze. Režim ECO isključuje prenos zvuka/videa, a jedinice se povezuju tek kada beba proizvede zvuk. Slušajte čak i najfinija kikotanja, gukanja i štucanja uz savršenu jasnoću. Ne samo da možete uvek da vidite bebu, već i da je čujete uz kristalno jasan zvuk visokog kvaliteta. Omogućava vam da podesite osetljivost mikrofona jedinice za bebu. Osetljivost mikrofona određuje nivo jačine zvuka koji će registrovati jedinica za bebu. Na primer, želećete da čujete kada beba plače, ali ćete možda biti manje zainteresovani za njeno brbljanje. Uvek znate kada je monitor u dometu i povezan. Roditeljska jedinica vas obaveštava kada je monitor izvan dometa ili kada je napajanje slabo, što vam pomaže da budete sigurni da ste uvek povezani sa bebom. Ništa ne može da umiri razdraženu bebu kao nežna uspavanka. Iz bilo koje sobe u kući možete da izaberete neku od 5 opuštajućih melodija, čime ćete bebi pomoći da za čas, bez muke utone u san.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.