Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Philips Avent Premium Digitalni bebi video monitor SCD845/52

Philips Avent Premium Digitalni bebi video monitor vam omogućava da neprestano imate bezbednu i privatnu vezu sa bebom. Slušajte bebu uz savršen kvalitet zvuka i gledajte je uz kristalno jasnu sliku.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bebi Alarmi

Šifra Proizvoda: 9032

Poslednja cena bila je: 40399 din

Karakteristike proizvoda: Philips Avent Premium Digitalni bebi video monitor SCD845/52

Philips Avent Premium Digitalni bebi video monitor

Privatnost i bezbednost (uz FHSS adaptivnu tehnologiju)

Ekran od 3,5 inča, u boji, zumiranje 2x i kristalno čista vidljivost noću

Stil menija: Ikone i tekst

Dvosmerna komunikacija i režim vibracije

Uspavanke (5 melodija), noćno svetlo i termometar za sobu

Domet u zatvorenom do 50 metara, domet na otvorenom do 300 metara

Punjiva roditeljska jedinica pruža vam slobodu bežičnog nadgledanja do 12 sati sa jednim punjenjem

Režim ECO štedi energiju i pruža indikator veze

Mogućnost odabira nivoa jačine zvuka u skladu sa okruženjem

Informacija o povezanosti putem LED upozorenja

Napajanje: 100–240 V / 50–60 Hz

Opis proizvoda: Philips Avent Premium Digitalni bebi video monitor SCD845/52

Uvek blizu bebe sa funkcijama za umirivanje!

Philips Avent Premium Digitalni bebi video monitor SCD845/52 vam omogućava da neprestano imate bezbednu i privatnu vezu sa bebom. Slušajte bebu uz savršen kvalitet zvuka i gledajte je uz kristalno jasnu sliku (LCD od 3,5inča), danju ili noću.

Posmatrajte bebu, danju i noću, uz kristalno jasni infracrveni noćni režim koji se automatski uključuje po mraku. Uživajte u posmatranju bebe dok spava, uz izuzetno veliki ekran u boji od 3,5 inča visoke rezolucije. Sa digitalnim zumom od 2x i pomeranjem koje vam omogućava da vidite sve što beba radi, za dodatnu bezbrižnost. Senzor temperature sa prilagođenim upozorenjem omogućava vam da pratite uslove u bebinoj sobi. Beba ne može da reguliše telesnu temperaturu podjednako dobro kao vi, pa blaga promena temperature može da je uznemiri. Prilagođeni senzor temperature odmah vas upozorava preko digitalnog displeja na roditeljskoj jedinici ako se uslovi u bebinoj sobi promene. Jedinstveno uparivanje ručne jedinice, za privatnu i bezbednu vezu sa bebom. U kombinaciji sa novom prilagodljivom tehnologijom FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), za minimalnu količinu smetnji. Personalizujte postavke upozorenja i dobijajte obaveštenja u vidu tihe i blage vibracije roditeljske jedinice. Praktična, roditeljska jedinica koja se puni pruža vam slobodu bežičnog nadgledanja do 12 sati sa jednim punjenjem. Ponekad je bebi potreban samo umirujući zvuk vašeg glasa. Jednim klikom za ovu osnovnu funkciju možete da se povežete sa bebom sa bilo kog mesta u domu. Uključite režim ECO da biste smanjili potrošnju energije tokom perioda mirovanja u bebinoj sobi, uz bezbrižnost zahvaljujući tome što znate da ste i dalje povezani sa bebom pomoću jedinstvenog indikatora veze. Režim ECO isključuje prenos zvuka/videa, a jedinice se povezuju tek kada beba proizvede zvuk. Slušajte čak i najfinija kikotanja, gukanja i štucanja uz savršenu jasnoću. Ne samo da možete uvek da vidite bebu, već i da je čujete uz kristalno jasan zvuk visokog kvaliteta. Slušajte čak i najfinija kikotanja, gukanja i štucanja uz savršenu jasnoću. Ne samo da možete uvek da vidite bebu, već i da je čujete uz kristalno jasan zvuk visokog kvaliteta. Uvek znate kada je monitor u dometu i povezan. Roditeljska jedinica vas obaveštava kada je monitor izvan dometa ili kada je napajanje slabo, što vam pomaže da budete sigurni da ste uvek povezani sa bebom. Ništa ne može da umiri razdraženu bebu kao nežna uspavanka i topli, opuštajući sjaj noćnog svetla. Iz bilo koje sobe u kući možete da izaberete neku od 5 opuštajućih melodija i da uključite noćno svetlo, čime ćete bebi pomoći da za čas, bez muke utone u san.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.