Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Podna podloga Svet dinosaurusa 100x120cm

Prostirka za igru dimenzija: 100 x 120cm, debljine 3mm, savršena je za najmlađu i malo stariju decu. Obezbeđuje odlično mesto za igru, učenje sedenja, puzanje i bilo koju drugu fizičku aktivnost. Igranje razvija koordinaciju pokreta, percepciju boja i log

Ocena Posetilaca Broj ocena: 7

Cena sa PDV: 1685 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 98138

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.60 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: SUN TA TOYS

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Podna podloga Svet dinosaurusa 100x120cm

Podna podloga za igru od meke EVA pene

Dimenzije: 100 x 120 cm

Debljina podloge: 3mm

Izoluje pod od hladnoće

Uzrast: 10m +

Dete razvija finu motoriku, geometrijsko i prostorno razmišljanje, oblikuje maštu, uči kako razlikovati oblike i boje, razvija čula za dodir i vid

Dugotrajna i vodootporna

Jednostavna za održavanje, samo je obrišite vlažnom krpom

Opis proizvoda: Podna podloga Svet dinosaurusa 100x120cm

Prostirka za igru savršena je za najmlađu i malo stariju decu. Obezbeđuje odlično mesto za igru, učenje sedenja, puzanje i bilo koju drugu fizičku aktivnost. Igranje razvija koordinaciju pokreta, percepciju boja i logičko razmišljanje. Podloga ima svojstva toplotne izolacije.

Osobine materijala: EVA pena (etilen-vinil acetat) popularno je nazvana ekspandirana ili penasta guma. Karakterišu je mekoća, fleksibilnost i netoksičnost. Njegova upotreba je veoma svestrana, a najčešće se upotrebljava za izolaciju zvuka ili kao izolacioni materijal za pod. EVA pena se koristi kao podloga u opremi za razne sportove kao što su skijaške cipele, sedišta za bicikle, bokserske rukavice i kacige mešovitih borilačkih veština, daske za skijanje na vodi, štapovi za pecanje itd. Zbog svojih osobina često se koristi kao amortizer u sportskoj obući. Proizvodi poput EVA papuča i sandala, kao i "japanke" za plažu postali su popularni, jer su lagani, lako se oblikuju, nemaju miris, sjajni su i jeftiniji su u poređenju sa prirodnom gumom.

Podne podloge od EVA pene obezbeđuju udobnu i sigurnu podlogu za igru koja će dugo trajati. Svi proizvodi su prošli neophodne kontrole i ne sadrže ftalate i druge štetne materije, tako da možete biti potpuno spokojni za bezbednost vaših najmilijih.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.