Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Podne puzzle Životinje 2 320x320mm 10 komada

Prostirka se sastoji od 10 komada u obliku slagalice, koji prikazuju razne životinje - delfin, slon, patka, nilski konj, leptir, kornjača, krokodil, lav, veverica, konj. Delovi su napravljeni od materijala koji ne šteti okolini i deci. Dete može samostaln

Ocena Posetilaca Broj ocena: 8

Cena sa PDV: 1390 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 98127

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: SUN TA TOYS

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Podne puzzle Životinje 2 320x320mm 10 komada

Podna slagalica od meke EVA pene

Dimenzije svakog dela: 32 x 32 x 1 cm

10 komada u pakovanju

Izradjene od kvalitetne EVA pene

Uzrast: 3+

Mekana tepih-slagalica sa svetlim, raznobojnim oblicima životinja

Oblici su odvojivi

Razvija finu motoriku i istrajnost

Dete kroz igru razvija koncentraciju, geometrijsko i prostorno razmišljanje

Univerzalna igračka za devojčice i za dečake

Dugotrajne

Održavanje: vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i izbeljivača

Opis proizvoda: Podne puzzle Životinje 2 320x320mm 10 komada

Prostirka se sastoji od 10 komada u obliku slagalice, koji prikazuju razne životinje - delfin, slon, patka, nilski konj, leptir, kornjača, krokodil, lav, veverica, konj. Delovi su napravljeni od materijala koji ne šteti okolini i deci. Dete može samostalno sastaviti slagalicu, igrati se na podlozi, puzati po njoj. Podloga se može koristiti ne samo kao edukativna igračka, već i kao ukras za dečiju sobu. Tepih ima svojstva toplotne izolacije, tako da će deci biti ugodno da se igraju čak i u dvorištu. Igranje sa ovom slagalicom razvija koordinaciju pokreta, percepciju boja i logično razmišljanje.

Osobine materijala: EVA pena (etilen-vinil acetat) popularno je nazvana ekspandirana ili penasta guma. Karakterišu je mekoća, fleksibilnost i netoksičnost. Njegova upotreba je veoma svestrana, a najčešće se upotrebljava za izolaciju zvuka ili kao izolacioni materijal za pod. EVA pena se koristi kao podloga u opremi za razne sportove kao što su skijaške cipele, sedišta za bicikle, bokserske rukavice i kacige mešovitih borilačkih veština, daske za skijanje na vodi, štapovi za pecanje itd. Zbog svojih osobina često se koristi kao amortizer u sportskoj obući. Proizvodi poput EVA papuča i sandala, kao i "japanke" za plažu postali su popularni, jer su lagani, lako se oblikuju, nemaju miris, sjajni su i jeftiniji su u poređenju sa prirodnom gumom.

Podne puzzle od EVA pene obezbeđuju udobnu i sigurnu podlogu za igru koja će dugo trajati. Sve podne puzzle su prošle neophodne kontrole i ne sadrže ftalate i druge štetne materije, tako da možete biti potpuno spokojni za bezbednost vaših najmilijih.
Ideja za igru: 6 elemenata pazli dovoljno je da formirate kocku, a uz malo mašte ili kombinacijom više elemenata i druge oblike. Oblici životinja su odvojivi, pa mogu formirati "prozore", ili se individualno koristiti za igru.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.