Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Biologija za prvi razred gimnazije Klett

Udžbenik predstavlja značajan pomak u odnosu na postojeće udžbenike jer je napisan laganim stilom, najnovije naučne informacije su prilagođene uzrastu, a grafička opremljenost jasna i privlačna.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 77
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Biologija

Šifra Proizvoda: 48359

Poslednja cena bila je: 930 din

Karakteristike proizvoda: Biologija za prvi razred gimnazije Klett

Biologija za prvi razred gimnazije Klett

Autori:Vladimir Ranđelović

Izdavač:Klett

Tip korica:meki povez

Broj stranica:300

ISBN:978-86-7762-729-4

Opis proizvoda: Biologija za prvi razred gimnazije Klett

Udžbenik predstavlja značajan pomak u odnosu na postojeće udžbenike jer je napisan laganim stilom, najnovije naučne informacije su prilagođene uzrastu, a grafička opremljenost jasna i privlačna. Gradivo je izloženo u pet celina, pri čemu je u prvoj prikazana građa i funkcija ćelije, u drugoj su date osnove sistematike živih organizama i građa i funkcije virusa i bakterija, u trećoj građa, funkcije, sistematika i značaj algi, u četvrtoj gljiva, a u petoj biljaka.

Ilustracije u udžbeniku su veoma pregledne i omogućavaju lakše razumevanje i usvajanje gradiva. Većina fotografija su originalne i prikazuju vrste živih organizama koje žive na prostoru naše zemlje.

U delovima udžbenika u kojima se obrađuju građa i sistematika bakterija, algi, gljiva i biljaka za svaku vrstu naveden je latinski naziv da bi se dala tačna i univerzalna odrednica o kojem organizmu je reč, a ne sa ciljem da učenici usvoje te nazive.

Ključevi za određivanje pojedinih taksona su pregledno izloženi i omogućavaju lakše prepoznavanje i određivanje sistematske pripadnosti određenih vrsta živih organizama.



Udžbenik sadrži:

972 fotografije
257 ilustracija
11 vežbi

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.