Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Adler Nutri blender AD 4081 sa funkcijom drobljenja leda

Adler AD4081 lični blender je zgodan i lak za upotrebu i održavanje. To ga čini neophodnim za one koji vode aktivan, zdrav život i cene jednostavnost. Set sadrži dve šolje različite zapremine – izaberite onu koja vam najviše odgovara. Živeli!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Blenderi

Šifra Proizvoda: 106745

Poslednja cena bila je: 5650 din

Karakteristike proizvoda: Adler Nutri blender AD 4081 sa funkcijom drobljenja leda

Adler Nutri Blender

2 sportske boce od 570 ml i 400 ml

Sportske boce bez BPA

2 poklopca sa usnikom sa kukom

2 silikonska rukohvata koja sprečavaju opekotine i klizanje

Dodatak za hlađenje bez BPA

Funkcija drobljenja leda

4 sečiva od nerđajućeg čelika

Kućište od nerđajućeg čelika

Šolje i poklopci se mogu prati u mašini za sudove

Brzina motora: 20000 o/min

Snaga: 500 W

Maksimalna snaga: 800 W

Dimenzije proizvoda: 12 x 12 x 35.5 cm

Opis proizvoda: Adler Nutri blender AD 4081 sa funkcijom drobljenja leda

Sve češće se u našoj ishrani nalaze kokteli, smutiji i pića na bazi biljnog mleka i različitih sastojaka, bogatih hranljivim materijama i vitaminima. Jedan od načina kako da ih pripremite brzo i praktično je da koristite blender ADLER AD 4081. Zahvaljujući njemu, lako možete mešati svoje omiljene sastojke i nositi ih na posao, školu ili obuku.

Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta miksera i blendera, jer svako od nas ima različite potrebe. Model koji preporučujemo savršen je za ljude koji cene zdravu ishranu, brzinu pripreme svog omiljenog napitka i mogućnost da ga odmah uzmu bez potrebe da gotovu tečnost sipaju u posebnu šolju ili posudu. Čelično kućište štiti uređaj od oštećenja u transportu, četiri noža od nerđajućeg čelika i funkcija drobljenja leda će mešati sve vrste voća i povrća. To je najbolji način da uštedite vreme ujutro kada je svaka sekunda dragocena dok se spremate da izađete. Lični blender ima umetke za hlađenje, što ćemo ceniti tokom leta. Oni će brže ohladiti naše piće i duže ga zadržati svežim. Uređaj je bezbedan za zdravlje jer ne sadrži BPA.

Set uključuje dve sportske boce za vodu kapaciteta 570 i 400 ml, što vam omogućava da prilagodite količinu pića koja vam je potrebna. Dva silikonska poklopca sa nastavkom za usta i kukom omogućavaju vam da koristite flaše u različitim situacijama: tokom šetnje, vežbanja ili pauze za doručak na poslu. Brzo ćete pripremiti mlečni koktel, smuti sa sladoledom, ledenu kafu ili zamesiti testo za palačinke. Takođe, dva zaštitna poklopca protiv opekotina ili klizanja šolje omogućavaju vam da pripremite vruće tečnosti, na primer krem supu, ili da brzo i jednostavno pomešate sve sastojke za sos. Sve osim kućišta uređaja može se prati u mašini za sudove, a sam proizvod ne zauzima mnogo prostora u ormaru. Ovu opremu vredi imati u svakoj kuhinji, a ona će raditi i tokom putovanja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.