Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Xiaomi QCY HT03 Black True Wireless Bubice

Trajanje baterije od 5 do 6 sati. Kućište može napuniti slušalice dodatna 3 puta. Bluetooth 5.1 tehnologija koja troši manje energije, obezbeđuje brzi protok i smanjuje kašnjenje u prenosu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 5290 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 106397

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.10 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Xiaomi

Brend: QCY

Karakteristike proizvoda: Xiaomi QCY HT03 Black True Wireless Bubice

Xiaomi QCY Earbuds

Bluetooth verzija:5.1

Kompatibilni uređaji: iOS/Android

Operativni domet:10 m

Vreme razgovora:oko 3.5 sata

Trajanje baterije pri slušanju muzike:5 - 6 sati (sa isključenom ANC tehnologijom)

ANC - hibridno ukidanje buke

Veličina zvučnika: 10 mm

4 mikrofona koji za cilj imaju ukidanje buke

Neosetljivo kašnjenje u prenosu zvuka

Lako se povezuju sa telefonom

Bluetooth profili:HFP/HSP/A2DP/AVRCP

Kapacitet baterije (kutija) 380 mAh

Kutija može da napuni slušalice 3 puta jednim punim kapacitetom

Port za punjenje: Type-C

Preporučuje se da se povežu sa telefonom pre nego sa računarom

Opis proizvoda: Xiaomi QCY HT03 Black True Wireless Bubice

Xiaomi QCY HT03 bluetooth bubice su opremljene čipom sa Bluetooth 5.1 tehnologijom koja troši manje energije, obezbeđuje brzi protok i smanjuje kašnjenje u prenosu. Tako vam HT03 pruža izvanredno iskustvo.

Ekskluzivna QCY aplikacije jednostavna za upotrebu. QCY APP vam omogućava da kontrolišete EQ, tako da možete prilagoditi HT03 na svoj način. Za korišćenje aplikacije potreban je sistem Android 6.0 ili noviji / iOS 11 ili noviji.

Slušanje je jedan korak bliže tome da imate miran razgovor čak i na bučnim mestima. Sa ENC tehnologijom, glavni i sporedni mikrofoni na svakoj slušalici rade zajedno kako bi blokirali većinu ambijentalnih zvukova tokom poziva. HTO3 čini da pozivi budu bez kašnjenja bez obzira gde se nalazite.

Poništavanje buke od 35 dB nudi tiho okruženje. Sa hibridnom ANC tehnologijom, ugrađeni mikrofoni unapred i unazad pomažu u prikupljanju buke i iz okoline i iz ušnog kanala, zatim generišu obrnuti zvučni talas da bi se neutralisali takvi zvukovi. Kad god vam je potreban miran svet, samo dodirnite slušalicu.

Performanse bez kašnjenja ostaju savršene. QCY bežične slušalice imaju ultra-nisku latenciju kako bi pružile izuzetno iskustvo strimovanja.

Loš zvuk nikada nije opcija. Sa neverovatnom snagom ispod kompaktnog kućišta, ugrađeni drajver od 10 mm nudi prodoran bas i dinamičnu zvučnu pozornicu. Svaki zvučni zapis je jasan i svaka nota je bogata. To je ono što ove tropojasne balansirane slušalice mogu da pruže!

Transparentni režim vam omogućava da primetite uslove okoline. Ćaskajte sa prijateljima bez skidanja slušalica. Nastavite da primećujete važne informacije na mestima kao što je aerodrom. Dodirnite desnu slušalicu 1.5 s da biste se prebacivali između normalnog, transparentnog i ANC režima, ili možete da se prebacite preko QCY aplikacije.

Celodnevna reprodukcija. Isključite ANC i dobićete 6-časovnu reprodukciju. Sa kutijom za punjenje, HT03 može da ponudi do 24 sata muzičkog vremena. Muzika jednostavno ne može da stane ceo dan! Ukupno trajanje baterije 24 sata (ANC OFF). 6 sati trajanja jedne baterije (ANC OFF). ANC UKLJUČENO: ukupno trajanje baterije je 20 sati, dok jedno punjenje obezbeđuje 5 sati reprodukcije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.