Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

LEIFHEIT Set za čišćenje prozora i prašine Click System LF 45555

Set za čišćenje prozora i prašine Leifheit LF45555 je komplet za čišćenje velikog dometa i uključuje dva svestrana uređaja: 2-u-1 brisač za prozore kao i brisač prašine od mikrovlakana, koji poput magneta sakuplja prašinu. Drška je teleskopska, dužine od

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Čišćenje Podova i Prašine

Šifra Proizvoda: 103351

Poslednja cena bila je: 5971 din

Karakteristike proizvoda: LEIFHEIT Set za čišćenje prozora i prašine Click System LF 45555

Leifheit set za čišćenje prozora i prašine

Sadržaj kompleta:

2u1 brisač za prozore

Brisač prašine od mikrovlakana

Teleskopska drška

Materijal: plastika, mikrovlakna, guma

Podesiva dužina drške: 80-135 cm

Navlaka brisača prozora se može prati u mašini za veš na 40°C

Kompatibilan sa Leifheit Easi-Click asortimanom drški i dodataka

Opis proizvoda: LEIFHEIT Set za čišćenje prozora i prašine Click System LF 45555

Leifheit Easy-Click set za čišćenje prozora i prašine je vrhunski u čišćenju prozora bez mrlja, bez obzira koliko je staklo prljavo ili prašnjavo. Komplet uključuje glavu za pranje prozora sa jedinstvenom Micro Duo navlakom, koja čisti prozore, okvire i uglove u jednom koraku, omogućava uklanjanje vode i ostataka sapuna bez mrlja, dok vam teleskopska ručka pomaže da dođete do visokih prozora.

Click System: glava čistača prostora može da se stavi na bilo koju Leifheit dršku (sa oznakom Click System) radi lakšeg čišćenja teško dostupnih mesta

Set za čišćenje prozora i prašine Leifheit LF45555 je komplet za čišćenje velikog dometa i uključuje dva svestrana uređaja: 2-u-1 brisač za prozore kao i brisač prašine od mikrovlakana, koji poput magneta sakuplja prašinu. Ostali dodaci iz Leifheit Click System kolekcije se prodaju zasebno, ali svi su kompatibilni sa uključenom drškom prilagodljive dužine.
Glava za čišćenje prozora ima površinu od mikrovlakana na jednoj strani i gumeni brisač na drugoj strani. Jednostavno poprskajte platnenu stranu svojim rastvorom za čišćenje stakla i izbacite prljavštinu i akumulaciju prljavštine u jednom prolazu zahvaljujući jedinstvenom dizajnu okretne glave seta za čišćenje prozora i prašine Leifheit LF45555. Drška je teleskopska, dužine od 80 do 135 cm.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.