Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Vileda Turbo Smart set za čišćenje

Vileda Turbo Smart set za čišćenje sastoji se od moćne krpe za čišćenje i funkcionalne kante sa mehanizmom za ceđenje. Glava mopa sa vlaknima od mikrofibera pogodna je za sve površine i podjednako efikasno čisti kuhinjske pločice i drveni pod u vašoj spav

Ocena Posetilaca Broj ocena: 12

stara cena: 6249 din. sniženo -22%

Cena sa PDV: 4859 dinara

važi od 01.03.2024. do 31.05.2024.

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 96604

Vreme slanja:  7 - 10 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Vileda

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Vileda Turbo Smart set za čišćenje

Vileda komplet za čišćenje mop i kanta

Material: plastika, poliester

Boja: tamno siva, crvena

Dimenzije kante: ~46.7x26.6x24.7cm

Zapremina: 5l

Specijalno dizajniran oblik

Fleksibilna glava čistača za čišćenje oko i ispod nameštaja

Visoka moć upijanja

Moćan i brz sistem za oceđivanje

Voda i prljavština idu pravo u kantu

Kompaktan dizajn

Izvanredan za sve vrste površina, kako za pločice, tako i za osetljive podove poput laminata i drveta

Uzdužna ručka olakšava uravnotežavanje kante kad je puna vode

Trodelna ručka omogućava rastavljanje radi lakšeg odlaganja, na primer, ispod sudopere

Opis proizvoda: Vileda Turbo Smart set za čišćenje


Vileda Turbo Smart mop sa sistemom za ceđenje pomaže vam da uz minimalan napor temeljno očistite podove i nepristupačne uglove koji se obično previde.
Maksimalna udobnost
Da biste isprali mop, stavite ga u oceđivač, a zatim pritisnite papučicu lagano prodržavajući ručku džogera. Mehanizam nožne pedale pomaže da vam ruke budu suve i čiste, a ribanje podova čini daleko manje zamornim.
Efikasno čišćenje
Glava mopa sa vlaknima od mikrofibera pogodna je za sve površine i podjednako efikasno čisti kuhinjske pločice, laminat ili drveni pod u vašoj spavaćoj sobi. Vileda TURBO SMART mop izrađen je od mikro vlakana sastavljenih od miliona sitnih sintetičkih vlakana. Kod mokrog čišćenja, ta sitna vlakna odvajaju prljavštinu od površine poda i pouzdano je upijaju. Pored toga, možete ukloniti do 99% bakterija bez upotrebe hemijskih sredstava za čišćenje. Trouglasta glava džogera omogućava efikasno dopiranje u svaki ugao prostorije, a rotacija od 180 stepeni omogućiće vam lak prolazak oko i ispod nameštaja. Zahvaljujući svom trouglastom obliku, lako će ući u svaki ćošak i obrisati svaku ivicu.
Bez savijanja leđa
Oceđivanjem džogera upravljate pomoću nožne pedale i na taj način određujete nivo vlažnosti mopa po želji. Zbog toga je Turbo Smart mop pogodan za svaku vrstu podne obloge. Uz to, ne morate se savijati da biste ga iscedili, a ruke će vam ostati suve. Mikrofiber glava mopa može se prati u mašini za veš na temperaturi do 30°C. Glava mopa je ponovo čista i ne gubi svoja visokoupijajuća svojstva zahvaljujući sastavu vlakana.
Snaga dve vrste vlakana
Crvena vlakna mopa skupljaju mrvice, dlake kućnih ljubimaca i ostale čestice prljavštine i do 20% bolje od belih vlakana. Mekša mikrovlakna, sa druge strane, imaju posebno snažnu usisnu snagu i uklanjaju isušenu prljavštinu i masne mrlje. Pomoću 2u1 glave mopa brzo ćete i pouzdano ukloniti mrlje i prljavštinu. Patentirana kombinacija vlakana prilagođena je različitim zahtevima podnih površina.
Okvir protiv prskanja
Kanta ima okvir koji sprečava prskanje vode i prosipanje kapljica vode prilikom oceđivanja. Ovaj sistem za čišćenje dizajniran je za čišćenje svih vrsta površina, uključujući drvo i laminatne podove. Možete zaboraviti na četke i krpe. Vileda Turbo Smart mop sa svojom rotirajućom funkcijom oceđivanja ubrzaće i poboljšati čišćenje poda. Nećete brinuti zbog hemijskih sredstava koja ćete koristiti za čišćenje i dezinfekciju svog doma, jer je kanta savršeno otporna na bilo koju vrstu deterdženta.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.