Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Canpol Šolja sa poklopcem i ručkama ŽIVOTINJE 200ml 2/423

Šolja sa tvrdom kljunastom sisaljkom, za uzrast 6m+, pomoću koje deca mogu da nauče da se samostalno hrane. Ima zaštitni poklopac za higijenu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 56
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 67207

Poslednja cena bila je: 539 din

Karakteristike proizvoda: Canpol Šolja sa poklopcem i ručkama ŽIVOTINJE 200ml 2/423

Canpol Šolja sa poklopcem i ručkama ŽIVOTINJE

Linija proizvođača: Colourful Animals Collection

Šifra proizvođača: 2/423

Uzrast: 6m+

Zapremina: 200ml

Materijal: plastika, bez BPA (bisphenol A)

Sa tvrdo kljunastom sisaljkom i zaštitnim poklopcem

Nije predviđeno za korišćenje u mikrotalasnoj rerni

Nije predviđeno da se pere u mapuni za sudove

Boja: plava, zeleno-žuta, roze

U pakovanju dolazi 1 proizvod u boji po slučajnom izboru. Ukoliko želite određenu boju obavezno popunite polje NAPOMENA prilikom pravljenja narudžbenice, ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-mail-a info@svezakucu.rs

Opis proizvoda: Canpol Šolja sa poklopcem i ručkama ŽIVOTINJE 200ml 2/423

Šolja pomoću koje deca mogu da nauče da se samostalno hrane. Ima tvrdu sisaljku i za nju mali providni poklopac da bi se zaštitila od prljanja i da ne bi došlo do prosipanja tečnosti. Kada se skine veliki poklopac, šolja se pretvara u običnu čašu za pijenje. Jednostavna kontrukcija šolje omogućava joj lagano održavanje.

Kako i koliko brzo će dete navići na klasiču čašu ipak zavisi od roditelja i njegove volje i upornosti da se time pozabavi. Dete bi okvirno trebalo da nauči samostalno da pije iz čaše do nekih 18 meseci. Iako je ovo korišćenje u početku vrlo trapavo i sa čestim prosipanjem, roditelji ne treba da odustanu od toga jer dete neće samo naučiti ukoliko ga mi ne podstaknemo. Potpuno samostalno korišćenje šolje ili čaše uz minimalno prosipanje i nezgode možete očekivati u uzrastu od oko 36 meseci. Naravno ovo je sve individualno i zavisi od fizičke i mentalne spremnosti samog deteta u čemu značajnu ulogu ima roditelj i njegovo strpljenje da tome nauči dete.(preuzeto sa bebino.rs)

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SveZaKucu.rs 2003. - 2023.