Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bio Uno Immuno suplement

Bio Uno Immuno je suplement namenjen normalnom funkcionisanju imunološkog sistema organizma izloženog faktorima rizika u savremenom načinu života, kao što su stres, neadekvatna ishrana -brza hrana, smanjena fizička aktivnost, pušenje, zagađenost

Ocena Posetilaca Broj ocena: 10
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Dijetetski suplementi

Šifra Proizvoda: 96126

Poslednja cena bila je: 1299 din

Karakteristike proizvoda: Bio Uno Immuno suplement

Bio Uno Immuno suplement

Bio Uno Immuno je suplement namenjen normalnom funkcionisanju imunološkog sistema organizma izloženog faktorima rizika u savremenom načinu života, kao što su stres, neadekvatna ishrana -brza hrana, smanjena fizička aktivnost, pušenje, zagađenost

Bio Uno Immuno sadrži ekstrakt borovnice, L - glutamin, cink, selen, magnezijum, vitamine D3, C, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, A, E.

Način upotrebe: 1 do 2 kesice dnevno. Rastvoriti direktno u ustima

Pakovanje: 20 kesica

Opis proizvoda: Bio Uno Immuno suplement

Borovnica sadrži veliki broj imunološki značajnih komponenti kao što su vitamin C, vitamin K, različita vlakna, magnezijum itd.
L-glutamin je jedan od osnovnih pogona imunskih ćelija kao što su bela krvna zrnca. Za njega se slobodno može reći da predstavlja jedan od najbitnijih imunonutrijenata, koji kao dodatak ishrani izuzetno koristi i pomaže oporavku imunološkog sistema.
Cink je važan metal koji se u organizmu nalazi u jako malim količinama. Neophodan je telu u borbi sa zapaljenskim procesima i utiče na više aspekata imunološkog sistema.
Magnezijum ima važnu funkciju u regulaciji sinteze proteina i normalnom funkcionisanju različitih enzima u organizmu. Neophodan je za normalan san i funkcionisanje nervnog sistema uopšte. Pored toga, pokazano je da magnezijum ima ključnu ulogu u imunskom odgovoru kao kofaktor u sintezi antitela.
Vitamin D ima značajnu ulogu u održavanju normalne funkcije imunskih ćelija. U naučnoj literaturi je pokazano, da je nedostatak vitamina D usko povezan sa povećanom osetljivošću organizma na infekcije.
Vitamin C pozitivno utiče na imunitet, održavajući normalnu funkciju različitih ćelija prirodnog i adaptivnog imuniteta.
Vitamini B kompleksa su izuzetno važni za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Međutim, brojne studije ukazuju na važnu ulogu vitamina B na rad imunološkog sistema.
Vitamin A je uključen u razvoj imunološkog sistema i ima regulatornu ulogu u ćelijskom imunitetu posredovanom T-limfocitima.
Vitamin E pospešuje imunološki odgovor kod ljudi i pruža zaštitu od zaraznih bolesti. Suplementacija vitamina E ima značajnu ulogu u održavanju spremnosti organizma da reaguje na prisustvo patogena i da poboljša njegovu eliminaciju ukoliko do infekcije dođe.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.