Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Joint MD Revolution Dijetetski suplement za očuvanje funkcije zglobova 30 tableta

Joint MD Revolution je dodatak ishrani za očuvanje funkcije zglobova. Jedinstveni sastav ovog preparata čini ga jednim od najboljih u terapiji istrošenosti hrskavičnog tkiva. 30 tableta.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 61

Cena sa PDV: 4890 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 51316

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.30 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Gemini Pharmaceuticals Inc.

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Joint MD Revolution Dijetetski suplement za očuvanje funkcije zglobova 30 tableta

Joint MD Revolution

Dodatak ishrani za očuvanje funkcije zglobova

Pakovanje: 30 tableta

Sastav: proteini mleka, hondroitin-sulfat, ekstrakt korena kurkume, mešavinu metilsulfonilmetana (MSM), ekstrakata korena đumbira, korena troskota, bromelaina, alfalipoinske kiseline i hijaluronske kiseline

Indikacije za upotrebu: Osteoartritis, Degenerativne bolesti zglobova (koksartroza i gonartroza), Artritis kolena, lakta, ramena, kuka, šaka i stopala, Reumatoidni artritis, Kod zglobova koji su izloženi teškom fizičkom opterećenju, Povrede zglobova, Kod osoba koje se aktivno bave sportom

Upisan u bazu Ministarstva Zdravlja Republike Srbije pod brojem 4747/2014

Stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti i kategorizaciju dao je Institut za javno zdravlje srbije Dr Milan Jovanović Batut (2/811-2)

Opis proizvoda: Joint MD Revolution Dijetetski suplement za očuvanje funkcije zglobova 30 tableta

Šta sadrži Joint MD Revolution?
Dva zaštićena kompleksa nastala višegodišnjim istraživanjima na Američkim Univerzitetskim klinikama.
- Joint Health Proprietary Blend, zaštićena mešavina koja sadrži proteine mleka, hondroitin-sulfat i ekstrakt korena kurkume. Izolovani proteini mleka pokazuju snažno antiinflamatorno dejstvo kod oboljenja zglobova i osteoartritisa. Hondroitin-sulfat je neophodan za održavanje strukturnog integriteta tkiva, pre svega kože i hrskavice. Hondroitin stimuliše zadržavanje vode i hranljivih sastojaka što je veoma važno jer hrskavicu ne ishranjuje krvotok i sprečava dejstvo enzima koji dovode do razgradnje hrskavice. Takođe, doprinosi elastičnosti hrskavice i stimuliše proizvodnju kolagena, što je naročito važno kod starije populacije.
- Joint Support Proprietary Blend, predstavlja mešavinu metilsulfonilmetana (MSM), ekstrakata korena đumbira, korena troskota, bromelaina, alfalipoinske kiseline i hijaluronske kiseline.

Kurkuma (Curcuma longa) se tradicionalno koristi kao začin i u lekovite svrhe. Zbog svog antiinflamatornog delovanja i inhibitornog delovanja na medijatore koji učestvuju u razgradnji hondrocita, kurkuma je sastojak preparata koji su namenjeni osobama sa osteoartritisom.

Metilsulfonilmetan (MSM) je komponenta proizvoda namenjena očuvanju funkcije lokomotornog sistema. Takođe utiče na čvrstinu i stabilnost vezivnog tkiva, izvor je sumpora koji je od velike važnosti za zdravlje kostiju.

Đumbir (Zingiberofficinale), odnosno rizom đumbira se koristi kod reumatoidnih oboljenja zbog antiinflamatornog i analgetičkog delovanja.

Alfa lipoinska kiselina ima izraženu antioksidativnu i antiinflamatornu aktivnost.

Koren troskota (Polygoniumcuspidatum) sadrži resveratrol koji poseduje snažno antiinflamatorno, antioksidativno i antikancerogeno delovanje, zbog čega ima potencijalni povoljni efekat kod inflamatornih oboljenja zglobova.

Hijaluronska kiselina je glavni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. U medicini se koristi kod oštećenih zglobova, artritisa i osteoartritisa.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.