Krauterhaus Sanct Bernhard kalcijum+vitamin D3 tablete

1139 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

na stanju

Opis Proizvoda: Krauterhaus Sanct Bernhard kalcijum+vitamin D3 tablete

Kombinacija sastojaka koji pomažu održanje zdravlja koštanog sistema. Kalcijum daje stabilnost i čvrstinu kostima, doprinosi normalnoj funkciji mišića, potreban je za održavanje normalnih kostiju i zuba. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma u organizmu, održavanju normalnih kostiju, mišića i imunog sistema.
Krauterhaus Sanct Bernhard postoji i sa uspehom posluje od 1903. godine, kako na nemačkom tržištu, tako i u zemljama EU. Brend Krauterhaus Sanct Bernhard se izdvaja po kvalitetu sirovina, veličini i ekonomičnosti pakovanja, kao i konformnom doziranju. Poseduje EKO certifikat DE- ÖKO-001, u proizvodnji koristi sirovine najvišeg kvaliteta i čistoće. MAXI pakovanja za višemesečnu upotrebu, za celu porodicu, po vrlo pristupačnim cenama su za sada jedinstveni na našem tržištu.

Krauterhaus Sanct Bernhard, je renomirani nemački proizvođač dodataka ishrani, sa tradicijom dugom preko 100 godina nudi proizvode vrhunskog kvaliteta, uz optimalan spoj tradicije i najnovijih naučnih istraživanja. Krauterhaus Sanct Bernhard poseduje EKO certifikat DE-ÖKO-001 i u proizvodnji koristi sirovine najvišeg kvaliteta i čistoće. Posebna pogodnost Krauterhaus Sanct Bernhard porizvoda je MAXI PAKOVANJE za višemesčnu upotrebu, za celu porodicu, po pristupačnim cenama.

Karakteristike proizvoda: Krauterhaus Sanct Bernhard kalcijum+vitamin D3 tablete
  • Krauterhaus Sanct Bernhard kalcijum+vitamin D3 tablete
  • Svaka tableta sadži 400mg kalcijuma i 10 μg vitamina D3
  • Prevencija osteopenije i osteoporoze
  • pravilan rast i mineralizacija kostiju i zuba
  • U stanjima kada su povećane potrebe za kalcijumom u organizmu: rast, trudnoća, dojenje, rehabilitacija posle fraktura kostiju
  • Doziranje: 1 tabletu dnevno popiti sa dovoljnom količinom tečnosti
  • Pakovanje: 150 tableta, za 5 meseci primene
  • Proizvođač: Krauterhaus St.Bernhard Nemačka

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Dijetetski suplementi
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Vana d.o.o. Krauterhaus Sanct Bernhard Nemačka
Deklaracija proizvoda