Krauterhaus Sanct Bernhard koenzim Q10 100mg kapsule

3889 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

na stanju

Opis Proizvoda: Krauterhaus Sanct Bernhard koenzim Q10 100mg kapsule

Najčistiji izvor koenzima Q10 – japanska KANEKA, dobijen procesom fermentacije kvasca, apsolutno identičan koenzimu Q 10 koji se proizvodi u ljudskom telu, optimalna bioraspoloživost
Svaka kapsula sadrži 100 mg čistog, prirodnog - KANEKA koenzima Q10 najvišeg kvaliteta
Koenzim Q10 je liposolubilna supstanca, pripada grupi ubihinona. Poreklo naziva ubiquitarius, što znači svuda prisutan. Široko je rasprostranjen u životinjskom svetu, dok u ljudskom organizmu sa godinama i upotrebom nekih lekova poput statina njegova koncentracija se smanjuje. U ljudskom organizmu se sintetiše iz aminokiselina i acetil-CoA kroz brojne reakcije slične sintezi holesterola. Koenzim Q10 se nalazi u membranama brojnih ćelijskih organela, najviše u mitohondrijama. Koenzim Q10 je moćan antioksidans, značajan u zaštiti ćelija od štetnog delovanja slobodnih radikala.
Krauterhaus Sanct Bernhard postoji i sa uspehom posluje od 1903. godine, kako na nemačkom tržištu, tako i u zemljama EU. Brend Krauterhaus Sanct Bernhard se izdvaja po kvalitetu sirovina, veličini i ekonomičnosti pakovanja, kao i konformnom doziranju. Poseduje EKO certifikat DE- ÖKO-001, u proizvodnji koristi sirovine najvišeg kvaliteta i čistoće. MAXI pakovanja za višemesečnu upotrebu, za celu porodicu, po vrlo pristupačnim cenama su za sada jedinstveni na našem tržištu.

Krauterhaus Sanct Bernhard, je renomirani nemački proizvođač dodataka ishrani, sa tradicijom dugom preko 100 godina nudi proizvode vrhunskog kvaliteta, uz optimalan spoj tradicije i najnovijih naučnih istraživanja. Krauterhaus Sanct Bernhard poseduje EKO certifikat DE-OKO-001 i u proizvodnji koristi sirovine najvišeg kvaliteta i čistoće. Posebna pogodnost Krauterhaus Sanct Bernhard porizvoda je MAXI PAKOVANJE za višemesčnu upotrebu, za celu porodicu, po pristupačnim cenama.

Karakteristike proizvoda: Krauterhaus Sanct Bernhard koenzim Q10 100mg kapsule
  • Krauterhaus Sanct Bernhard koenzim Q10 100mg kapsule
  • Očuvanje zdravlja srca i kardiovaskularnog sistema
  • Snažan antioksidans
  • Povoljan uticaj na povišeni krvni pritisak i holesterol
  • Ublažava neželjena dejstva lekova protiv holesterola
  • Prevencija napada migrene
  • S godinama prestaje da se proizvodi u organizmu, pa se preporučuje svim osobama starijim od 35 godine
  • Doziranje: 1 kapsula dnevno sa dovoljnom količinom tečnosti
  • Pakovanje: 75 kapsula, za 75 dana primene
  • Proizvođač: Krauterhaus St.Bernhard Nemačka

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Dijetetski suplementi
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Vana d.o.o. Krauterhaus Sanct Bernhard Nemačka
Deklaracija proizvoda