Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Schleich figure Dinosaurusi - Napad iz vazduha 41468

Helikopter Schleich® savršen je za praćenje i hvatanje dinosaurusa iz vazduha. Istraživač Luis posebno je razvio top za uspavljivanje koji će biti pričvršćen na helikopter. Ali napada ga pterosaurus!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 3660 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 105108

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.65 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Schleich - Nemačka

Brend: Schleich

Karakteristike proizvoda: Schleich figure Dinosaurusi - Napad iz vazduha 41468

Schleich figure Dinosaurusi - Napad iz vazduha

Igračka i kolekcionarska figura

Linija proizvođača: World of History - Prehistoric Animals

Origimalni naziv proizvoda: Dinosaur Air Attack

Dimenzije pakovanja: ~ 25 x 15 x 20 cm

Pakovanje uključuje: 1x istraživač dinosaurusa Luis, 1x pterosaurus Tapejara, 1x helikopter, 1x vitlo, 1x top, 1x mreža, 1x kaciga, 1x satelitski telefon, 1x strelica za uspavljivanje, 1x transportna kutija

Materijal: visokokvalitetni, puni vinil

Ručno bojeno netoksičnim bojama (CE tested and approved)

Visokokvalitetna završna obrada daje relističan utisak

Edukativna igračka, primerena dečijim malim rukama

Uzrast: 4+

Igračka nije namenjena deci mlađoj od 3 godine

Opis proizvoda: Schleich figure Dinosaurusi - Napad iz vazduha 41468

TIM DINO, koji čine braća Colby, Maxx, Luis i Flynn, na dobrom je putu da otkrije tajne! Daleko od sveta, duboko u amazonskoj džungli, ovaj istraživački tim prati poslednje žive dinosauruse! Helikopter Schleich® savršen je za praćenje i hvatanje dinosaurusa iz vazduha. Istraživač Luis posebno je razvio top za uspavljivanje koji će biti pričvršćen na helikopter. Luis se poleće kako bi obavio kružni let. Budi pažljiv, Luise! Veliki pterosaurus Tapejara nije nimalo srećan kad otkrije da je helikopter ušao na njegovu teritoriju i odmah kreće u napad. Luis je vešt u upravljanju i brzo povlači upravljačku palicu za okret od 180 stepeni. Sada Tapejara pokušava da ga izbegne, ali Luis savršeno aktivira strelicu za uspavljivanje i mrežu. Dinosaurus je uhvaćen i može lako da se transportuje pomoću vitla na helikopteru. Set za igru Schleich Napad iz vazduha sjajana je dopuna Schleich Velikoj stanici za istraživanje dinosaurusa i ostalim Schleich setovima za igru. Otkrijte ceo svet Schleich® DINOSAURUSA i uzbudljive avanture braće Colby!

Schleich® dinosaurusi figurice uvode vas u svet neograničenih mogućnosti pripovedanja i maštovite igre. Od žestokih figurica Velociraptora i popularne figure Brahiosaurusa do naše popularne Velike istraživačke stanice za dinosauruse, neka vaše priče postanu pune neočekivanih obrta. Figure dinosaurusa imaju mnoge i precizne detalje i teksturu, dok setovi za igru sa dinosaurusima s puno funkcija podstiču akciju i učenje. Naše figurice dinosaurusa vole da trče, lete i plivaju ​​u pričama u kojima učestvuju i Schleich® igračke mitskih bića, figurice domaćih i divljih životinja! Schleich® figure i setovi sa dinosaurusima napravljeni su da traju generacijama. Sve naše igračke zadovoljavaju najviše međunarodne sigurnosne standarde.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.