Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

SCHLEICH Figurice Dinosaurusi - Styracosaurus 15033

Naš Schleich dinosaurus Styracosaurus ne koristi više svoje rogove da se odbrani od neprijatelja, već da igra igru nabacivanja prstenova, što obožava! I dozvoliće vam da crtate po njegovoj vratnoj ploči!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Figure životinja

Šifra Proizvoda: 105085

Poslednja cena bila je: 1945 din

Karakteristike proizvoda: SCHLEICH Figurice Dinosaurusi - Styracosaurus 15033

SCHLEICH Figurice Dinosaurusi - Styracosaurus

Igračka i kolekcionarska figura

Linija proizvođača: World of History - Prehistoric Animals

Dimenzije: ~ 19,3 x 4,5 x 9,3 cm

Materijal: visokokvalitetni, puni vinil

Ručno bojeno netoksičnim bojama (CE tested and approved)

Visokokvalitetna završna obrada daje relističan utisak

Edukativna igračka, primerena dečijim malim rukama

Uzrast: 4+

Igračka nije namenjena deci mlađoj od 3 godine

Opis proizvoda: SCHLEICH Figurice Dinosaurusi - Styracosaurus 15033

Styracosaurus je dinosaurus biljojed iz doba krede, a ime mu znači rogati gušter. Imao je 4-6 rogova na vratnom oklopu i jedan na nosu koji je mogao da poraste i do 60cm. Spadao je u relativno velike dinosauruse - mogao je da poraste preko 5m u dužinu i da teži 2.5t.
Naš Schleich dinosaurus Styracosaurus ne koristi više svoje rogove da se odbrani od neprijatelja, već da igra igru nabacivanja prstenova, što obožava! Takođe, njegova vratna ploča je odlično platno za sve prijatelje umetnike i rado im dozvoljava da po njoj slikaju vodenim bojama, ali moraju da mu pomognu da se opere u lavabou kad je čas likovnog završen!

Schleich® dinosaurusi figurice uvode vas u svet neograničenih mogućnosti pripovedanja i maštovite igre. Od žestokih figurica Velociraptora i popularne figure Brahiosaurusa do naše popularne Velike istraživačke stanice za dinosauruse, neka vaše priče postanu pune neočekivanih obrta. Figure dinosaurusa imaju mnoge i precizne detalje i teksturu, dok setovi za igru sa dinosaurusima s puno funkcija podstiču akciju i učenje. Naše figurice dinosaurusa vole da trče, lete i plivaju ​​u pričama u kojima učestvuju i Schleich® igračke mitskih bića, figurice domaćih i divljih životinja! Schleich® figure i setovi sa dinosaurusima napravljeni su da traju generacijama. Sve naše igračke zadovoljavaju najviše međunarodne sigurnosne standarde.




* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.