Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Wurth Nožna pumpa za vazduh

Kompaktna nožna pumpa za vazduh sa preciznim manometrom i ojačanim crevom. Za naduvavanje guma, gumenih čamaca i kanua, dušeka, lopti...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 66
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Dodatna auto oprema

Šifra Proizvoda: 65037

Poslednja cena bila je: 1199 din

Karakteristike proizvoda: Wurth Nožna pumpa za vazduh

Wurth

Nožna pumpa za vazduh

Precizan manometar

Ojačano crevo

Pregledan manometar

Maksimalni radni pritisak: 7 BAR (100 PSI)

Oprema:

• Crevo za vazduh (ojačano) – 0,5m

• Manometar do 7 BAR (100 PSI)

• Adapteri za sportsku opremu

Opis proizvoda: Wurth Nožna pumpa za vazduh

Kompaktna mobilna nožna pumpa za vazduh sa preciznim manometrom i ojačanim crevom za vazduh. Omogućava brzo i lako naduvavanje guma na kolima, motorciklima, skuterima, biciklima, naduvavanje gumenih čamaca i kanua, dušeka za plažu, lopti. Pregledan manometar obezbeđuje kontrolu i preciznost u radu.

Wurth grupa je svetski veleprodavac spona, vijaka i vijčanih pribora, hemijskih artikala, drvenih i metalnih okova, alata, mašina, instalacionog materijala, proizvoda za automobile, upravljanja inventarom, skladištem i sistemom za pretraživanje. Wurth Grupa se tokom prethodnih šest decenija razvila od preduzeća sa dva zaposlena do vodećeg preduzeća na svetskom tržištu montažne opreme i materijala za pričvršćivanje. Međutim, ostalo je ono isto strastveno opredeljenje svih zaposlenih koji veruju da nije dovoljno samo zadovoljiti kupce, Wurth želi da ih oduševi. To je ono što Wurth brend predstavlja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.