Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Knjiga o V. - Ana Solomon

Knjiga o V. je sveobuhvatan portret svake žena koja je uvek ujedno ljubavnica, majka, umetnica, buntovnica, prijateljica, negovateljica, zver, pobednica – Kirkus Reviews

Ocena Posetilaca Broj ocena: 6

Cena sa PDV: 899 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 99427

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Laguna

Brend: Laguna

Karakteristike proizvoda: Knjiga o V. - Ana Solomon

Knjiga o V. - Ana Solomon

Format: 13x20 cm

Broj strana: 320

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Godina izdanja:

26. jul 2021.

Prevodilac: Dubravka Srećković Divković

Opis proizvoda: Knjiga o V. - Ana Solomon

Neodoljiv, seksi i inteligentan roman koji mami da ga čitate iznova i iznova.“
– Washington Post

Smeo kaleidoskopski roman koji prepliće živote tri žene tokom tri veka dok se njihove priče o seksualnosti, moći i želji konačno spajaju u današnjem vremenu.

Godina 2016. Lili je majka i ćerka. I druga supruga. Možda i pisac? Ili je bila na dobrom putu da to postane pre nego što je rodila decu. Sada živi u iznajmljenom stanu u Bruklinu, uhvaćena ukoštac sa svojim seksualnim i intelektualnim željama koje zapostavlja dok ujedno nastoji da bude majka i supruga u trendu.

Sedamdesete godine XIX veka, Vašington. Vivijan Bar je na prvi pogled idealna supruga. Potpuno je posvećena ambicioznom mužu i njegovoj političkoj karijeri u usponu. No jedne noći, suprug će od nje zatražiti veoma ponižavajuću uslugu. Njeno odbijanje poslušnosti zauvek će im izmeniti život.

Drevna Persija. Jestira živi u plemenu svog strica nedaleko od zidina carske palate. Mlada je i neustrašiva. Ali nesrećan splet okolnosti dovešće do toga da stric od nje zatraži da podnese žrtvu zarad njegovog boljitka.

„Knjiga o V. je sveobuhvatan portret svake žena koja je uvek ujedno ljubavnica, majka, umetnica, buntovnica, prijateljica, negovateljica, zver, pobednica.“
– Kirkus Reviews

„Pored toga što daje intiman prikaz unutrašnje borbe junakinja, ovaj roman potvrđuje i da su suštinski problemi sa kojima se žene suočavaju isti vekovima. Umesto da ih ujedine u zajedničkoj borbi, ti problemi često uzrokuju raskol i relativizuju samu borbu i njene ciljeve. Srce romana Knjiga o V. pulsira nasušnom potrebom za ženskom solidarnošću.“
– Ivana Veselinović, književni prikazi Tri Rajke

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.