Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Društvena igra Strateški fudbal

Dobro se zabavite ovom urnebesnom igrom – Parirajte pritivniku, planirajte poteze, pucajte penale.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 20

Cena sa PDV: 990 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 101094

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.60 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: PanGraf

Brend: PanGraf

Karakteristike proizvoda: Društvena igra Strateški fudbal

Strateška fudbalska utakmica

Pobedite svog protivnika!

Parirajte protivniku

Planirajte poteze

Šutirajte na gol

Dimenzije table: 67 x 47 cm

Dimenzije pakovanja: 51 x 26 cm

U pakovanju dobijate:

Tablu - fudbalski teren

Karte - vremenske, gol i penal kartice

Igrače, kocku

Upustvo

Igra je na srpskom jeziku

Opis proizvoda: Društvena igra Strateški fudbal

Dobro se zabavite ovom urnebesnom igrom – Parirajte pritivniku, planirajte poteze, pucajte penale.
Elementi i pravila igre
Tamno zeleni kružići koji se nalaze na tabli predstavljaju polja po kojima se kreću igrači i lopta. Izvan fudbalskog terena na tabli postoje 2 plava pravougaonika koji predstavljaju prostor na kome se ređaju vremenske kartice (kartice za određivanje vremena u utakmici). Takođe postoji i jedan crni i jedan crveni pravougaonik koji predstavljaju prostor na kome se ređaju Gol kartice, na kojima piše ko je dao koliko golova.
Vremenske kartice služe da bi se odredilo vreme u utakmici. To se postiže na sledeći način: Kada vaša utakmica počne, ne stavljate ni jednu vremensku karticu sve dok se ne završi napad, odnosno dok neko ne da gol ili nečiji golman uhvati loptu. Kada se to desi, stavite karticu 15 minuta u plavi pravougaonik. Sledeću karticu stavićete na isti način kao i prethodnu, dakle kada se završi napad, ako neko da gol ili golman uhvati loptu skinite karticu 15 minuta i stavite karticu 30 minuta. Utakmica se dakle odvija tako što ćete posle svakog gola ili hvatanja lopte promeniti karticu u nekom od plavih pravougaonika, izbacivši staru i dodavši novu karticu sa brojem koji je za 15 veći od prethodnog. Kartica 90 minuta je zadnja kartica koju postavljate. Posle nje ne stavljate ni jednu karticu, već označavate kraj utakmice. Ako se utakmica završi nerešenim rezultatom igraju se produžeci. Jednostavno počnite od početka i igrajte dva puta do kartice od 15 minuta.
Gol kartice služe da bi se na najjasniji i najpregledniji način obeležilo ko je koliko golova dao, odnsono koliki je rezultat. Gol kartice se koriste na sledeći način: U igri se razlikuju crni i crveni igrači-figurice. Igrač koji igra sa crnim figuricama ima svoj crni pravougaonik izvan terena koji mu služi da u njemu ređa gol kartice, a igrač koji igra sa crvenim figuricama takođe ima svoj crveni pravougaonik u kome ređa gol kartice. Kada date prvi gol uzmite karticu sa brojem 1 i stavite je u svoj pravougaonik, kada date drugi gol izbacite karticu sa brojem 1 i ubacite karticu sa brojem 2 i tako ćete dalje na ovaj način menjati rezultat u igri.
Penal kartice se koriste samo u situaciji ako je utakmica završena nerešenim rezultatom i ako su posle nje odigrani produžeci u kojima je takođe ostao nerešen rezultat.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.