Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

PINO Društvena igra Bajkovita igra ravnoteže

Najbolja igračka 2021. godine! Set se sastoji od 18 drvenih figurica (junaka bajki), balansirajućeg postolja-klackalice i 24 kartice.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 19

Cena sa PDV: 3199 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 104775

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Pino Toys

Brend: Pino Toys

Karakteristike proizvoda: PINO Društvena igra Bajkovita igra ravnoteže

Bajkovita igra ravnoteže

Poslaži figurice po pravilima i pazi na ravnotežu!

Za dva ili više igrača

Materijal: puno drvo, nežne ivice

Dimenzije: 32.5 x 23.5 x 4.7 cm

Igra sadži: postolje, 18 figurica, 24 kartice

Bajkovite karte sa figuricama: Zahvaljujući njima, figurice se ređaju po zadatom redosledu. Sada sve postaje mnogo zahtevnije i zanimljivije!

Karte sa izazovima: Zahvaljujući njima, usred igre slede iznenađenja i preokreti!

Klackalica (postolje) u dva nivoa: Dva nivoa na vrhu klackalice za postavljanje figurica umnožavaju broj kombinacija i čine igru još zabavnijom i interesantnijom.

Ideja i cilj igre: Bajke su počele da nestaju iz Sveta detinjstva. Mnogi junaci ovih tihih, drevnih priča bivaju zaboravljeni. Zadatak igrača ove igre jeste da što više junaka iz bajki sačuvaju od zaborava, i to tako što će ih postaviti na krhki Svet mašte, predstavljen kao klackalica sa dva nivoa na vrhu.

Trajanje: Može se igrati do unapred dogovorenog broja negativnih poena nekog od igrača, ili unapred dogovoreni broj partija. Uobičajeni brojevi unapred dogovorenih broja negativnih poena ili partija su tri, pet ili sedam

Po ideji Uroša Petrovića

Ilustrovao Aleksandar Zolotić

Laureat nagrade Dobra igračka, Društva prijatelja dece

Igračka razvija maštu, logičko razmišljanje, planiranje, koordinaciju oko-ruka, pažnju, koncentraciju, preciznost, socijalizaciju, takmičarski duh, strpljenje…

Uzrast: 3+

Igračka godine 2021 i Grand Prix Igračka sa svrhom

Opis proizvoda: PINO Društvena igra Bajkovita igra ravnoteže

Najbolja igračka 2021. godine! Set se sastoji od 18 drvenih figurica (junaka bajki), balansirajućeg postolja-klackalice i 24 kartice.

Bajkovita igra ravnoteže je jedna od igračaka iz serijala Bitka za bajke koji je nastao u saradnji pisca za decu Uroša Petrovića i kompanije Jamax M. Cilj ovog simbolično nazvanog projekta je da u veoma dinamičnom vremenu u kojem živimo, suočeni sa primamljivom tehnologijom i drugim izazovima današnjeg života i roditeljstva, deci (a i roditeljima) sačuva i vrati bajke tamo gde pripadaju – u detinjstva, domove, porodice.

Ovo nije obična igra ravnoteže! Dodali smo joj nekoliko inovativnih osobina: karte sa izazovima - usred igre slede iznenađenja i preokreti, klackalicu (postolje) u dva nivoa - nivoi na vrhu klackalice za postavljanje figurica umnožavaju broj kombinacija i čine igru još zabavnijom i interesantnijom.
Poslaži figurice po pravilima i pazi na ravnotežu! Kartice će ti dodeliti junake, a ti im dodeli imena i potrudi se da se popnu što više na balans podlogu ili ravnu površinu. Vodi računa o pravilima sa kartica i pametno planiraj gde ćeš staviti koju figuricu. Dok slažeš figurice, smisli bajku u kojoj su oni glavni junaci. Pozovi društvo, biće zabavnije. Uživaj u druženju i balansiranju! Igra sadži: postolje, 18 figurica, 24 kartice
Bajkovita igra balansiranja razvija maštu, logičko razmišljanje, planiranje, koordinaciju oko - ruka, pažnju, koncentraciju, preciznost, socijalizaciju, takmičarski duh, strpljenje…

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.