Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Zanimljiva Geografija Društvena Igra Za Osnovce

Edukativna društvena igra za učenike osnovne škole. Sadrži pitanja i odgovore iz oblasti Sveta oko nas, odnosno geografije.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 329

Cena sa PDV: 690 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 20629

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.45 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Printex Valjevo

Brend: Intex

Karakteristike proizvoda: Zanimljiva Geografija Društvena Igra Za Osnovce

Zanimljiva Geografija Društvena Igra Za Osnovce

Edukativna društvena igra za učenike osnovne škole

Za 2 ili više igrača

Sadrži pitanja i odgovore iz oblasti Sveta oko nas, odnosno geografije

Pruža mogućnost da se, kroz igru, usvoji 140 osnovnih pojmova i podstakne interesovanje za naučne oblasti, koje proučavaju prirodu

Opis proizvoda: Zanimljiva Geografija Društvena Igra Za Osnovce

Zabavna društvena igra namenjena deci osnovnoškolskog uzrasta kojom se za veoma kratko vreme nauči oko 140 osnovnih pojmova iz poznavanja prirode i društva i geografije. Igra kojom se dobijaju nova, ali i povećava interesovanje ka proširivanju stečenih znanja. Sačinjena je na osnovu dugogodišnjeg iskustva nastavnika u realizaciji programa predmeta Poznavanje prirode i društva i Geografija.

Pravila igre Zanimljiva geografija
U igri mogu učestvovati dva ili više igrača.
Pre početka igre, igrači međusobno odrede vođu koji ima zadatak da postavlja pitanja ispisana na karticama i kontroliše ispravnost odgovora, i da vrši isplatu osvojenih bodova, odnosno naplatu kaznenih bodova.
Kako Počinje igra Zanimljiva geografija?
Pre samog početka svaki igrač dobije od vođe po 1000 bodova. Igru počinje od starta igrač koji dobije najveći broj pri bacanju kockice. Zatim se igra nastavlja u krug - svaki sledeći igrač.
Da bi igrač nastavio sa učešćem u igri, poželjno je da pozitivno odgovara na postavljena pitanja. Svaki pozitivan odgovor donosi onoliki broj bodova koliki je označen na polju koje je izvukao, odnosno bacanjem kockice, dobio. Ukoliko igrač ne odgovori tačno, gubi - vraća vođi isti broj bodova.
Kako se igra Zanimljiva geografija?
Igra se sastoji od dva nivoa: žutog, plavog i crvenog. Kartice sa pitanjima obojene su ovim bojama. Bacanjem kockice igrač se zaustavlja na određenom polju.
Prvo se igra žuti nivo i odgovara na pitanja sa žutih kartica. Znači, ako se kockica zaustavi na polju 15, onda igrač odgovara na broj 15 sa žute kartice. Zatim se igra nastavlja na plavom i završava na crvenom nivou. Pobednik je igrač koji prvi uspešno pređe ova tri nivoa.
Ukoliko se igra prekine ranije, pobednik je igrač koji u momentu prekida ima najviše bodova. Ako igrač u toku igre ostane bez bodova za njega je igra završena.
Kartice DODATNO PITANjE - Ove kartice stoje izmešane, okrenute licem prema tabli na označenom mestu. Svako zaustavljanje na jednom od četiri polja dodatnih pitanja podrazumeva odgovaranje na pitanje koje je na vrhu. Pozitivan odnosno negativan odgovor na ova pitanja donosi, odnosno oduzima igraču broj bodova označenih na kartici.
Svako zaustavljanje na polju označenom zvezdicom stvara igraču dve mogućnosti:
1. da odgovara na Pitanj eiynena]enja (koja stoje na tabli kao i dodatna pitanja)
2. da odgovara na redovno pitanje.
Polja EKSKURZIJA, RASPUST i TAKMIČENjE - svako zaustavljanje na ovim poljima znači dobitak naznačenog broja bodova.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.