Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za kuvanje vode DesignLine 1.7 l Bosch TWK3P420

Uštedite vreme i energiju pomoću indikatora za šoljicu. Podeoci za merenje nivoa vode za laku vidljivost potrebne količine vode. Trostruka bezbednost zahvaljujući automatskom isključivanju.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Električni bokali

Šifra Proizvoda: 104980

Poslednja cena bila je: 5670 din

Karakteristike proizvoda: Aparat za kuvanje vode DesignLine 1.7 l Bosch TWK3P420

Bosch Ketler od nerđajućeg čelika

Kućište: inox

Zapremina: 1.7 l

Tip grejača: skriveni grejač

Materijal grejaće posude: nerđajući čelik

Dimenzije zapakovanog aparata: 267 x 220 x 228 mm

Priključna snaga: 2.400 W

Napon: 220-240 V

Dužina priključnog kabla: 80 cm

Opis proizvoda: Aparat za kuvanje vode DesignLine 1.7 l Bosch TWK3P420

Uštedite vreme i energiju pomoću indikatora za šoljicu.
Sada možete zagrejati tačno onoliko vode koliko želite pomoću indikatora za šoljicu koji se lako čita. Pomaže vam da uštedite energiju tako što ćete kuvati samo količinu vode koja vam je potrebna.

Podeoci za merenje nivoa vode za laku vidljivost potrebne količine vode.
Punjenje kuvala za vodu tačno potrebnom količinom vode praktično je u svakom pogledu. Zahvaljujući lako čitljivim podeocima za merenje nivoa vode uvek možete videti koliko je vode u kuvalu za vodu i možete precizno sipati potrebnu količinu.

Savršena higijena i lako čišćenje.
Želite li da očistite kuvalo za vodu? Grejač ovog kuvala je pokriven, što olakšava čišćenje.

Optimalan izliv za lako sipanje bez prosipanja.
Sipanje vode u šoljicu treba da bude lako i bez prskanja. Optimalan izliv omogućava lako sipanje tople vode i garantuje ravnomerno tečenje vode.

Trostruka bezbednost zahvaljujući automatskom isključivanju.
Nemojte brinuti o pregrevanju ili isključivanju u pravom trenutku. Kuvalo za vodu se automatski isključuje čim voda proključa ili kada se dostigne odabrana temperatura. Ovaj trostruki sistem zaštite štiti od pregrevanja i u slučaju da voda u kuvalu ispari i automatski isključuje kuvalo kada se podigne sa osnove.

Prilagodite prostor pomoću individualne dužine kabla.
Razbacani kablovi oduzimaju prostor. Zahvaljujući prostoru za odlaganje kabla ispod baze kuvala za vodu, možete prilagoditi željenu dužinu kabla koja je potrebna između proizvoda i utikača – bez neurednih kablova. Pored toga, kabl se može potpuno odložiti u bazu, što omogućava skladištenje kuvala za vodu u kredencu.

Poklopac se otvara jednostavnim dodirom dugmeta.
Punjenje kuvala vodom treba da bude što je praktičnije moguće. Poklopac ovog praktičnog kuvala za vodu može se otvoriti jednostavnim dodirom dugmeta.

Manje kamenca, više ukusa i uživanja.
Kamenac može da utiče na ukus vašeg čaja. Zahvaljujući uklonjivom filteru, grudvice kamenca neće dospeti u vodu. Budući da je filter posebno lako ukloniti i očistiti, on pomaže da se obezbedi puna funkcionalnost vašeg kuvala za vodu.

Okrećite kuvalo za vodu u bilo kom smeru na bazi od 360°.
Postavljanje na bazu nikada nije bilo lakše. Kuvalo za vodu se zagreva bez obzira na to gde ga postavite na bazi. Bazna stanica od 360 stepeni znači više fleksibilnosti i praktičan položaj za rukovanje. Budući da je kabl povezan sa bazom, kuvalo za vodu možete nositi gde god vam je potrebno.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.